tiistai 2. kesäkuuta 2015

KUUKAUDEN KULUTETUT

On taas aika tarkastella viime kuukautta kaloreiden muodossa. Voin kertoa, että hiljaista on! No, niihin faktoihin. Selitellään sitten niiden jälkeen...

Vähemmän maaten ja enemmän liikuntaa!

5 päivää 15 tuntia aktiivista aikaa seurattu
210313 askelta laskettu
106.82 km askeleina mitattuna
88565 kilokaloria poltettu
26 passiivisuusleimat
 
Muut liikunnat 1365 caloria
 
Mulla on ollut 6 päivää ranneke pois käytöstä. Ensin se oli latauksessa ja unohtui ja sitten se vaan unohtui. Onneksi ranneke on kuitenkin tsemppaava. Ranneke kertoi, että: Jokseenkin aktiivinen kuukausi. Olet menossa kohti terveempää elämää. Istuit aika paljon, mutta onneksi et kovin pitkiä aikoja kerrallaan.
No, haetaan ensin niitä positiivisia asioita. Yli 100 km kävelyä, vaikka ranneke on ollut kuusi päivää pois ranteesta. Ihan jees. Melko paljon enemmän mitä viime kuussa. Ottaen tosiaan huomioon, että se kuusi päivää on tästä nyt pois luettu. 
Passiivisuusleimatkin on yli puolella pienentynyt! Se olikin tämän kuun tavoite. Viime kuukausi olikin todellinen pohjanoteeraus!
Olen huomannut myös, että olen nukkunut paremmin. Levollinen uni on joinain päivinä yli 85%, kun vuoden alussa se liikkui vaan jossain 60% luokkaa. Tiedän, että tähän on vaikuttanut myös pitkään mieltäni painanut asia. 
Kieltämättä luvut näyttää itse asiassa aika hyvälle verrattuna pariin aikaisempaan kuukauteen. Kun edelleen ottaa huomioon lähes viikon "rannekeloman".

No, kai on mietittävä myös negatiivisia puolia. Tai eipä niitä tarvitse kamalasti miettiä. Ylimääräiset liikunnat on todella vähissä! Sille on tehtävä jotain! Passiivisuusleimat on edelleen korkealla ja istumista on vähennettävä. Tiedän, että tämä tulee muuttumaan myös uuden työn myötä. 

Ensi kuukauden tavoite on selvillä. Enemmän liikuntaa! Sitä kaikkea ylimääräistä liikuntaa! Täytyy myös ostaa se H7-sykesensori.

2 kommenttia:

 1. Minun tekisi myös mieli hommata aktiivisuusranneke. Minulla on sellainen perinteinen sykemittari, mutta en ole kovin innoissani siitä kun ainakin salilla käydessä se vartalonympäri menevä nauha liikkuu aina sen verran, että sykkeenmittaus katkee pitkäksi aikaan. Ranneke olisi varmaan kätevämpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut, että ranneke ja sykemittari on ehkä vähän eri tarkoituksiin tarkoittettuja. Vaikka tää ranneke on hyvä mittaamaan päivän kokonaiskulutuksia niin treenatessa käytän itsekin sykemittaria. Meinasin nyt ostaa seuraavasta tilistä tähän loopiin sopivan sykevyön. Näytän nimittäin todella hassulle, esimerkiksi uimassa, kun kädessä on: aktiivisuusranneke, sykemittari ja kaapinavain. :D
   Sun pitää kirraa vaan sun sykevyötä! Aktiivisuusranneke ei nimittäin ymmärrä sykettä ilman sykevyötä. Muuten on kyllä oiva peli!

   Poista