tiistai 26. toukokuuta 2015

SUURIA MUUTOKSIA

Tiedätte sen tunteen, kun kaikki hommat vaan loksahtaa paikoilleen. Sillä tavalla todella pehmeästi ilman nikoittelua. Minulla on se hetki nyt - ja kamala pelko, että koska se päättyy.
Kolme viikkoa sitten kaikki oli toisin. Tai siis ei ollut. Kaikki oli hyvin, mutta asiat vaan stressasi. Raha, työ ja ihmissuhteet. Rahaa ei ole niin paljon, kuin pitäisi. Työ - no, työ on työtä. Ja ihmissuhteet ovat kohdallani muuttuneet todella rajusti viimeisen vuoden sisällä.
Palataan ajassa kuitenkin hieman taaksepäin, jotta tarinasta tulisi parempi. Oli lauantai 16.5. Katsoin työvuorolistoja sähköisestä järjestelmästämme ja näin työpaikkailmoituksen. Mietin tunnin ja päätin hakea. Ei se ota jos ei annakaan. Olen ollut samassa paikassa pian 9 vuotta. Melko pitkä aika 31-vuotiaalle. Työssä on hyviä hetkiä ja huonoja hetkiä, mutta nyt mennään ehkä enemmän miinuksella. Se johtuu suurimmaksi osaksi kemiasta työpaikalla. Yksi ihminen osaa tappaa kaikkien ilon. No, laitoin siis hakemuksen 16.5 ja18.5 sain puhelun. Tervetuloa työhaastatteluun. Kiitos, minähän tulen.
Tuosta pyhästä tressikolminaisuudesta myös erilaiset laskut ovat painaneet mieltäni. 80g/m2 voi toisinaan tuntua todella raskaalle. Mutta eipä niistä sen enempää.
Pian olikin jo 25. päivä eli eilinen. Aamulla minulla oli klo 8 työhaastattelu. Klo 11 sain viestin, joka hoiti raha-asiani kuntoon ja klo 15 minulla olikin jo uusi työpaikka. Meloinen päivä eikös vain?
Juttelin äitini kanssa puhelimessa. Äiti oli luonnollisesti iloinen jokaisesta asiasta ja muistutti tärkeästä asiasta. "Ei kaksi ilman kolmatta". Niin. Kieltämättä nyt minulla on hyvä fiilis tehdä juttuja ja kai se näkyy ulospäin. Olisikos sitten rakkauden vuoro?
Tulen varmasti tuonnenpana palaamaan työpaikan vaihtoon postauksen merkeissä. Niistä fiiliksistä joita tulee, kun lähtee paikasta, jossa on ollut noin kolmanneksen elämästään! Mitä ihmiset sanoo ja miten käyttäytyminen muuttuu. Kukaan muu, kun pomohan ei tiedä vielä.


3 kommenttia: