keskiviikko 27. toukokuuta 2015

PYREXIT ON IKUISIA

Kävin muutamia viikkoja sitten Salossa katsomassa Nick Brandtin - On this earh, a shadow falls -näyttelyn. Jos olisin ollut yhtään aikaisemmin, olisin jokaisen lukijan pakottanut siellä käymään. Ikävä kyllä näyttely on jo matkannut eteenpän, mutta tämä näyttely on EHDOTTOMASTI sellainen, jota kannattaa lähteä kauempaakin katsomaan mikäli sen bongaa jostain.

Kuva täältä
Tällaisia kuvia, kun näkee 2,5-3m korkeudessa niin ei voi kuin ihailla! Kuvat siis oli todella suuria ja näyttäviä. Ainoa asia mihin kiinnitin huomiota hieman kulmaa vinksauttaen oli huomio siihen, kuinka puhtaita eläimet oli. Apinatkin näytti kaikki siltä, kun ne olisi juuri kammattu. Mutta toisaaltaan. Sehän on eläinten ajanvietettä. Kyönätä toista.

Jotta päästään ihan jopa otsikkotasolle niin kävimme samalla reussulla Salon Anttilassa. Jännä juttu on se, että nyt kun kyseistä liikettä ei enää lähialueella löydy niin Anttilassa kaikki jutut pannulapuista lähtien pitää hypistellä! No ostoskärryyn päätyi kasa kaikkea tarpeellista, niin kuin saattaa arvata. Olihan jotkut alet käynnissä.
Kotona sitten kävin kuitteja läpi ja huomasin jotain mielenkiintoista. Pyrexin uunivuokien tuotetakuu kestää 240kk, eli mitä, 20 vuotta!? Olen siis yli viidenkymmenen, kun voin kiikuttaa kuitin ja vuoat takaisin kauppaan jos niissä jotain on. Niin siis jos...Muistin nimittäin, että minullahan on yksi vanha Pyrexin vuoka, joka on ollut perheellämme niin kauan, kun muistan. Olen saanut vuoan äidiltäni nyt omaan käyttöön ja muistan sen tosiaan olleen meillä aina! Joku hämärä muistikuva minulla on jopa kannesta, mutta se on jossain aikojen saatossa varmastikin hajonnut tai muuten hävinnyt.
Mutta mitä vielä. Itse vuoka on täysin virheetön ja naarmuton! Sen voisi viedä suoraan kaupan hyllyyn eikä kukaan huomaisi mitään. Joten, mikäs siinä vaikka on pitkät takuut. Kyllä hyvään tuotteeseen sen uskaltaa laittaa!

Tämä kasa vuokia maksoi Anttilan alessa noin 15€.

Nyt jatkan kokkailuitani kolmella uudella Pyrexillä. Pyrex perheeni on nyt kasvanut jo viiteen. Ostin nimittäin noin 2v. sitten yhden Pyrexin, joka on ollut aivan loistava sekin. Voikin olla, että ampaisen kaikki muut vuoat pois! Olen nimittäin todella tyytyväinen nyt näihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti