keskiviikko 20. toukokuuta 2015

ESCAPE ROOM -TURKU

Hitsi vieköön tänään oli kiva päivä! Ensin uutta ilmettä kampaajan tuolista ja sitten hieman huonepakoa. Kävimme siis testaamassa turkulaisen tosielämän room escapen. Perheeni muilla jäsenillä on kaikilla toukokuussa syntymäpäivät! Teimme aikaisemmin paljonkin juttuja yhdessä, mutta jotenkin se on nykyään aika vähälle. Nyt halusin yllättää kaikki ja lähetin postikortin, jossa kerroin, että kaikkien syntymäpäivälahja on noudettavissa siihen ja siihen aikaan sieltä ja sieltä paikasta.
No, niin kuin olettaa sopii, ensin soitti isä, että: Mikä juttu tämä nyt on? Vastasin, että toimi vaan ohjeiden mukaan, johon isä ilmoitti, ettei hän lähde mihinkään jos ei tiedä valmiiksi mihin on menossa. Tähän minä vastasin, että: "Sitten mennään minun autolla". Isä ei varsinaisesti kamalasti pidä minun autostani. Veljeni suosiollisella avustuksella saimme kuitenkin isämme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.
Jo pelin nimi kertoo suunnilleen kaiken. Meillä oli tasan tunti aikaa selvittää erilaisia vihjeitä, jotka lopulta johdattaisivat oven aukaisevan avaimen luo. No, kuinka meidän kävi? Perheen tiimi toimi ja pääsimme huoneesta lähes pois ennen ajan loppumista. Joitain minuutteja enemmän niin pulma olisi ratkennut.
Varsinkin nyt tekisi mieli hykerteli hauskoista pulmapähkinöistä. Kovin tekisi mieli lörpötellä niistä täälläkin, vaan en toki voi spoilata mitään. Menkää ja kokeilkaa itse, hauskuus on taattua jos vähänkään pitää pulmapeleistä! Turusta löytyy näemmä kaksi huonepakopaikkaa: Real-life Room Escape Turku ja Live Exit Game. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti