keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

KUUKAUDEN KULUTETUT

Tein aikoinaan hiljaisen päätöksen siitä, ettei blogini tule seuraamaan trendejä trendien vuoksi. Siksi moni juttu tulee blogissan todella myöhässä. Avokadopastan söin ensi kertaa vasta sitten, kun ensimmäiset veteli jo Mutti -soossia. Kun asia on todettu hyväksi, ja kestävämmäksi kuin kolme tuntia, niin saatan harkita asian kokeilua. Näin kävi esimerkiksi Polar Loopin kanssa. Kirjoitin asiasta ensi kertaa jo viime kesänä, kun haaveilin rannekkeesta. Vaikka rannekkeet tulivat tuolloin kohtalaisella rytinällä, halusin katsoa, että kuinka rannekkeen kaari menisi. Olisiko se vaan ohimenevä trendi vai onko Loop oikeasti hyvä juttu? Kannattaisiko (tuolloin) laittaa satasta kokeiluun?
Itse asiassa en maksanut Loopistani mitään, kun vietin syntymä päiviä helmikuun lopulla ja rakkaat vanhempani oli ostaneet minulle Loopin. Ja täytyy sanoa, että nyt kuukauden laitetta käyttäneenä yllätän itseni hyppimästä jännehyppyjä kerta toisensa jälkeen. On myös mielenkiintoista, että päivät on lopulta niin erilaisia vaikka tuntuu, että kaikki päivät ovat samanlaisia. Toisena päivänä riittää 14847 askelta saavuttamaan päivätavoitteen ja toisena päivänä vaaditaan yli 18000 askelta päivätavoitteeseen. Ja sitten ne jännehypyt... Klo 23:45, 13 min aikaa saada tavoitteet täyteen juoksemalla. No, huomasin, että jännehypyt riittävät ja pompin sitten niitä sen 13 min ja ehdin nauttia päivätavoitteen saavuttamisesta kokonaista 1,5 min. Hieno homma. Loop nollille ja uusi päivä! Siitä on hieno aloittaa taas!
Loop on kuitenkin ollut todella hyvä juttu! Se on ollut juuri se asia mitä olen kaivannut pitkään. Se on se, mikä laittaa faktat tiskiin. Mututuntumia ei enää tarvita.
Kokeilen nyt "juttusarjaa" Kuukauden kulutetut. Tein tätä jo aikaisemmin sykevyöllä, mutta nyt on mukava, kun faktaa saa koko päivältä... Ja yöltä! Ja sehän se vasta mielenkiintoista sitten onkin! Liikun sen verran paljon unissani, että Loop luulee minun olevan hereillä ja antaa minulle "laiskuusleiman" vaikka todellisuudessa nukun. No, yhtä kaikki.
Kuukauden kulutetuissa tulee onnistumiset ja selittelyt. Mitä voisi tehdä toisin? Mikä johti siihen ettei tavoitteet täyttynyt?  Kuukauden kulutetuissa laitetaan faktat tiskiin!


Kuukauden askeleet 220386
Kuukauden calorit 91553
Laiskanleimat 39
Matka askelina 110.25 km
Kuukauden erilliset liikunnat 1986


Ja sitten selittelyt. 

Olin alkukuusta monta päivää sairaana ja koko kuukauden "heikoin päivä" oli luonnollisesti myös flunssan aikana. 5% päivä aktiivisuus kertoo siitä ihan kaiken! "Laiskanleimat" paukkui. No, tosiaan flunssa mikä flunssa! 
Yksi mikä hieman harmittaa niin olen tosiaan niin liikkuvainen unissani, että Loop luulee minun olevan hereillä. Olin viime yönä saanut kaksi laiskanleimaa, klo 1:37 ja klo 5:12. Ja olen kyllä nukkunut. Ihan molemmat ajat.  
Yhtenä päivänä Loop oli unohtunut tietokoneeseen kiinni lataukseen, niin sekin alentaa loppusuoritusta.
Myöskään kaikki arkeleet ei meinaa tallentua. Onko muilla samoja ongelmia? Kotona ei selkeästi askeleet tallennu ja käyskennellessämme ystäväni kanssa eräänä päivänä huomasimme, että jäin askeleissani toista tuhatta vaikka olimme olleet samassa paikassa yötä ja muutenkin käyskennelleet kohtalaisen samalla tavalla. Voi olla, että tarkastelen asiaa vielä myöhemmässä vaiheessa lisää.
Käytän Looppia tasolla 2.

Minulla on myös haaveissa ostaa yhteensopiva sykevyö, koska tämän hetkinen Polarin A5 on jo niin vanha, ettei synkkaa minkään kanssa yhteen. Onko jollain sykevyö, joka synkkaa Looppiin? Mitä olet tykännyt ja mitä tietoja Loop antaa? Onko turha ostos?

Sellainen oli minun maaliskuu. Millaisilla luvuilla muut Looppia käyttää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti