tiistai 20. tammikuuta 2015

COLOR MASK


Color mask tuotesarja mainostaa televisiossa nyt todella paljon. Olen joskus aikaisemminkin ajatellut kokeilla tuotetta, mutta pakko myöntää, että purkki tarttui nopeammin mukaan nyt, kun hinta on alle kympin. Myös se auttoi asiaa, että ystäväni oli ostanut tuotteen ja värjännyt latvansa lilaksi tuotteella.
Minulla on tällä hetkellä musta väri päässäni ja vaikka otinkin ennen ja jälkeen kuvat - ei niissä juurikaan eroa huomannut. Musta mikä musta. Olin värjännyt hiukseni noin viikkoa aikaisemmin ja normaalin kahden väripurkin sijaan ajattelin selvitä yhdellä purkilla. No, tulos oli myös sen mukainen. Pieniä aukkoja siellä täällä pitkin päätä. Color mask pääsikin siis todelliseen testiin minun päässäni.
Mielestäni Color mask on idealtaan erinomainen - kukapa ei pitäisi siitä, että hiusten sävytys ja tehohoito onnistuu yhdellä tuotteella? Tuote koostuu siis sävyttävistä tuotteista, joilla saa ylläpidettyä ja syvennettyä hiusten väriä. Sävyttävien ominaisuusksien lisäksi tuotteet ovat myös rakennepaikkaavia; ne sisältävät ainesosia, jotka korjaavat rasittuneita hiuksia ja tekevät hiuksista elinvoimaiset.
Kuinkas sitten kävikään? No muutaman käyttökerran perusteella voin todeta olevani hyvin tyytyväinen Color maskin hoitaviin ominaisuuksiin. Sitä tietenkin edes auttaa se, että en juurikaan muuten käytä hoitoainetta. Hiukseni ovat kuitenkin olleet pesujen jäljiltä todella sileät, kiiltävät ja pehmeät. Yleisilme on kirkastunut hieman ja väri tasoittunut huomattavasti.
Tämä tuote jää ehdottomasti käyttöön jätkossakin. Hiukseni nimittäin kasvaa niin nopeasti, että kukaan ei jaksa eikä hiukset kestäisi sitä värirumbaa, joka pitäisi tehdä, että hiukset olisivat koko ajan hyvännäköiset.

Onko sinulla kokemusta Color maskista? Onko kaikki kokemukset positiivisia? Itse on todettava, että ensimmäisen käyttökerran jälkeen opin pitämään myös hanskoja! Tuote nimittäin värjää myös kynnet! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti