perjantai 12. joulukuuta 2014

PÄIVÄ 12

Saman verran vielä joulukuuta jäljellä ja ollaan jouluaatossa. Ihan mahtavaa, koska sitten kalenteri loppuu enkä minäkään tunne itsenäni ihan niin huonoksi ihmiseksi, kuin nyt. Monta päivää pitää miettiä missä olen mokannut niin kyllähän se alkaa käymään jo mielen päälle. Toisaaltaan omia mokia on ihan mukavakin jakaa, koska hauskat jutut on aina hauskoja.


Päivän kuvana on Lontoon metrotunneleista löytyvä kyltti. Kävin Lontoossa viime vuonna ja matka oli kyllä ikimuistoinen! Reissuni kesti viisi päivää ja matkustin metrolla todella paljon. Vaikka Lontoon metro näyttää kartassa vaikealta se on todella helppo käytännössä. Eikä se vaikea voisi ollakaan, koska onhan Lontoossa jo ihmisiäkin niin paljon, että asioiden on mentävä kohtalaisen helposti.
Palatakseni aiheeseen, oli minun pakko ottaa kuva kyltistä, koska tuli taas se fiilis, että "hienosti meni". Ensimmäisenä päivänä mennessäni metroon luin kyltin väärin ja suoristin selkäni ja ryhtini. Ai miksi? No, kyltissähän käsketään seisomaan oikealla. Minä luin kyltin väärin! Luin kyltin: Stand on the straight. Jep jep. No, seisoin sitten selkä suorassa keskellä portaita ennen kuin luin kyltin uudelleen matkani loppupuolella.
Suomalainen ulkomailla... Hienosti meni!

2 kommenttia: