tiistai 23. joulukuuta 2014

KYMMENEN KUVAA KESÄÄN 4/10

Moikka taas pitkästä aikaa! Kuinka "Ei mennyt ihan -kalenterin" kanssa kävikään? No huonosti. Kuinkas muutenkaan? Koko joulu tulee niin vaihdilla, että hirvittää. Olen tehnyt nyt todella paljon töitä ja käynyt lähinnä vain nukkumassa kotona. En yksinkertaisesti vain ole ehtinyt.
Kymmenen kuvan haasteenkin teen vasta nyt. Perinteisesti teen sen aina 15. päivä, mutta ta daa - en ole ollut kotona valosaan aikaan koko viikkona! Olisi todella kurjaa laittaa kuva täysin mustasta maisemasta. Ja mustahan tuo olikin. Eiliseen saakka. Sitten jysähti. Toisaaltaan on kiva näyttää nyt valkoinen maa. Onhan joulukin jo huomenna. Tänään täällä siis näyttää tältä.

23.12.2014
Ja tuttuna maiseman vaihdoskuvana tältä:


Mietin aiemmin, että olen valinnut kohtalaisen huonon maiseman kuvilleni, mutta mitä vielä. Muutos olikin suurempi, kuin osasin edes ajatella. Aina sitä vaan unohtaa kuinka suuren muutoksen lumi maisemalle tekeekään. Viimeinen kuva näyttää jotenkin niin päälleliimatulta.

2 kommenttia:

  1. Hei! Kommentti ei nyt tähän postaukseen liity mutta ajattelin kysästä sun kokemuksia tosta budgetplaces.com varaussivustosta :D yritin googletella muiden kokemuksia siitä ja sun lontoo-postaus tuli siinä esiin. Lontoossa oon itse käynyt monet kerrat mutta tätä kyseistä sivua en oo ikinä käyttänyt... Millanen sun kokemus oli, menikö kaikki hyvin ja vaikuttiko luotettavalta? Kiitos jo etukäteen jos jaksat vastailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noh... Kyllähän sivusto itse on luotettava ja jos olet Lontooseen menossa ja siellä aikasemminkin käynyt niin osaat kuitenkin jo hahmottaa kaupungin. Itselleni, kun kävi niin, että olin ajatuksissani menossa Victoriaan ja hotelli olikin jossain ihan huitun tuutissa! :D Tosin en tiedä kuinka olin kyseiseen hotelliin päätynyt koska kyllähän se oli tarkistettuani ihan siellä missä pitikin. Mutta se nyt kannattaa tarkistaa erityisesti. Olen käynyt sivulla myös matkustaessani Berliiniin vaikka hotelli ei sieltä sillä kertaa löytynytkään. Että omat kokemukset sivusta on ihan ok. Ongelmat mitä itselläni oli johtui täysin vaan hotellista. Mutta löyty majapaikka sitten mistä vaan niin oikein hyvää matkaa! :)

      Poista