sunnuntai 5. lokakuuta 2014

VALOPALLOT

Vaikka asun kaupungissa valoa ei juurikaan syksyisin makuuhueeseeni heru. Tykkään ihan nukkua pimeässä, mutta nukkumaan mennessä olisi kiva, että makuuhuoneessa olisi pieni valo. Olen miettiyt hankkivani sellaisen Amerikkalaisista elokuvista tutun lampun joka syttyy taputuksesta ja sammuu toisesta taputuksesta. No sellaista en ole etsinnöistä huolimatta löytänyt.


En varsinaisesti ihastunut aluksi La Case De Cousin Paul -valoihin, kun ne ensimmäisen kerran näin. En oikeastaan edes tiedä miksi. Ne näyttivät ehkä turhan lapsekkailta enkä varsinaisesti pitänyt pallojen monivärisyydestä.
Niin kuin useasti muulloinkin olen hieman jälkijunassa muotien suhteen. Silmä tottuu. Ensimmäisen kerran rupesin haaveilemaan palloista, kun ystäväni kertoi ostaneensa koko valkoiset pallot. Pallot eivät olleet La Case De Cousin Paul -pallot vaan hän oli löytänyt ne Prismasta.
Tänään pallot sitten saapuivat kotiin. Kuvat eivät varsinaisesti anna oikeutta valoille. Ne ovat ihanat! Nyt haaveilen jo toisista olohuoneeseen.

7 kommenttia:

 1. <3 ihanat valot<3 Tuovat kummasti tunnelmaa syksyisiin iltoihin. :)

  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ikävä kyllä kuvat ei tosiaan anna oikeutta palloille. Tuossa vasemman alakulman kuvassakin on kattovalaisin päällä, kun muuten kuva olisi ollut täysin musta ja pallojen kohdalla pienet valopisteet. Mutta tosiaan nuo on ihanimmat ikinä!

   Poista
 2. Mulla on Prisman versiot myös, mutta punasävysenä. Löytyi viela alekopasta kaiken lisäksi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on varmaan kivat. Mulle ei tosin sovi oikein se väri ainakaan tällä hetkellä tänne asuntoon ja valkonen on kivan neutraali.

   Poista
 3. Matkantekijätärlokakuuta 08, 2014

  Mä suunnittelin vähän tuon tyylisiä syysvaloja meidän parvekkeelle, mutta siellä ei ole pistorasiaa..... Niin se sitten jäi suunnitteluasteelle se homma. Sun makkariin nuo kyllä näyttäis passaaavan vallan mainiosti. :) Toivottavasti se "taputusvalokin" löytyy vielä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noissa valoissa ton todella pitkä johto ja niin ohut, että varmasti mahtuu ikkunan tai oven välistä. Ja vaikka valojen päässä on aika iso muuntaja niin sen saa irti johdosta, joten jos on vaikka tuuletusikkuna ja raaskii tehdä pienen reijän kärpäsverkkoon niin juhto mahtuu vallan hyvin sieltäkin. Joten äläpäs vielä hautaa ajatusta. :) Ehkä joskus se taputusvalo vielä löytyy. :D

   Poista
  2. Matkantekijätärlokakuuta 09, 2014

   Aijaa!! Hei hyvä tietää!! Pitääpä panna siis uudelleen syysvalot mietintämyssyyn. :)

   Poista