perjantai 10. lokakuuta 2014

ROOSA NAUHA PÄIVÄ

 http://oma.syopasaatio.fi/roosa-nauha/aloita-keraeys.aspx?col=5-1458

Tänään on taas se päivä, kun pukeudutaan pinkkiin. On hienoa kuinka suuren näkyvyyden asia on saanut viime vuosina. Esimerkiksi huomenna TPS kohtaa Bluesin pinkeissä väreissä. Ihan mahtavaa, että näinkin maskuliininen urheilulaji on huomioinut päivän.

Rintasyöpä on ollut jo pitkään naisten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 700 naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Rintasyöpä ei ole haaste vain siihen sairastuvalle, vaan se koskettaa aina myös perhettä, sukulaisia ja ystäviä.
Tämän vuoden kampanjateemana on Yhdessä eteenpäin.  Hankalassa elämätilanteessa lähipiirin tarjoama tuki on korvaamaton apu, eivätkä välittäminen ja huolenpito mene koskaan hukkaan. Monet sairastuneet muistavatkin lämmöllä niitä, jotka jaksoivat auttaa ja rakastaa silloin, kun elämässä oli vaikeinta.

Klikkaamalla kuvaa pääset minun tekemääni kampanjaan mukaan (joka siis menee suoraan syöpäsäätiön sivuille). Homma toimii siis käytännössä niin, että lahjoitat linkin kautta haluamasi summan ja mikäli se ylittää 10 euroa laitat minulle sähköpostina osoitteesi osoitteeseen bloginopso@gmail.com. Lähetän kiitoskorun mahdollisimman pian.
Tänään Roosa nauha -päivänä kaikille yli kympin lahjoittaneille lähtee koru hopeanvärisillä kehyksillä ja pakettiin lähtee vielä vaaleanpunainen sauklaapatukka. Eli Fazerin Geisha -patukka. Geishakin muuten osallistuu Roosa nauha -keräykseen. Hyvä syy herkutella.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti