tiistai 21. lokakuuta 2014

MENNEEN ELÄMÄN UUSI HAHAMO

Enpäs ole pitkään aikaa kirjoitellut ajauksiani ihmissuhteista. Tänään tapauhtui kuitenkin jotain sellaista, että nyt on ihan pakko.
Koin yllätyksen tänään, kun facebookissa. Ystäväpyyntö. Henkilö oli vanha poikaystäväni vuosien, vuosien takaa. Laskeskelin, että en ainakaan kahdeksaan vuoteen ole ollut missään tekemisissä henkilön kanssa. Olemme eromme jälkeen nähneet kaksi kertaa. Kummallakaan kertaa emme ole moikanneet vaikka ihan tasan tarkkaan olemme toisemme nähneet. Toisella kertaa henkilö meinasi kävellä päälleni ja toisella kertaa tuijotimme toisiamme Prisman viereisissä jonoissa. En tiedä mikä on yleinen toimintamalli exille, mutta omalta kohdaltani on ollut aina helpompaa päästä yli ja mennä eteenpäin jos ei ole enää ollut mitään tekemisissä. Myönnän, että olen yrittänyt stalkkailla häntä facessa (kaikkihan niin tekee), mutta hänellä ei ole kuvaa enkä ole sitten ole saanut mitään selville.
Mutta MIKSI? Miksi kyseinen henkilö ottaa yhteyttä? Erosimme todella riitaisissa merkeissä ja eipä nämä jälkikäteen tulevat ajatuksetkaan ole millään tavalla kultaantuneet. Toisinaan mietin blogini hahamojen nimiä jotenkin kuvaavalla tavalla. Tämän herran nimeksi tulisi helposti the biggest ass hole ever, mutta se on ehkä kuitenkin liian tunnistettava blogissa, jossa ei käytetä nimiä. Henkilö on kuin tosielämän Niklas Järvelä. Pikkaisen narsistinen luonne, jonka edessä vaan jostain syystä lakoaa, kuin vehnän korsi. Hän kiristää, uhkailee ja alistaa, mutta pienellä virneellä saa tekemään melkein mitä tahansa. Tällä henkilöllä on aina ketunhäntä kainalossa! Aina!
Nyt onkin mielenkiintoista mitä henkilöllä on tällä kertaa mielessä. Koska joku syy yhteydenottoon on! Minä koen, ettei minulla ole hänelle mitään asiaa. Ja miksi olisikaan. On kuitenkin huomioitavaa, että päivä on tiistai ja kellokaan ei ollut pyynnön saapuessa juuri mitään vielä. Asiahan olisi jossain mielessä ollut eri, jos se pyyntö olisi tullut lauantaina 4:30.
Vastasin hyväksyvästi kuitenkin pyyntöön. Miksikö? No erään ystävni mielestä jo pelkä poistaminen on hyvä syy hyväksyä exä. Jännityksellä siis jään odottelemaan mitä tuleman pitää. Ja ehkä, ehkä keksin hänelle vielä hieman kauniimman salanimenkin. Tai sitten en. Tärkeintä on kuitenkin, ettei hän saa enää polviani notkumaan!
Ja ei. Etsintöjen jälkeenkään en löytänyt mitään kuvaa tänän tekstiin.

3 kommenttia:

 1. Mä täällä maratooniluen sun juttuja kun en oo kerinny blogeja lukemaan tän härdellin keskellä. Suuresti Uuteen Päivään koukuttuneena tuli heti kyllä vibat millanen tyyppi on kyseessä. Selviskö tämä jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo huomasin, kun tabletti piippaa niin maan... Antaa piippailla. Kiva saada sun kommentteja. :-) Tää homma on vähän vaiheessa vieläkin. Tosin edistynyt kyllä tämän jälkeen... Oon todella hämmentynyt vaan kaikesta sanomisista. Tähän asiaan pitää kyllä palata vielä...

   Poista
 2. Jään jännityksellä odottamaan :D

  VastaaPoista