perjantai 24. lokakuuta 2014

AARREAITALLA ASKARTELEMASSA

Vanhempieni koti on kuin aarreaitta. Tai siis niin kai kaikkien vanhempien kodit kuuluukin olla. Niin kuin olettekin varmaan huomanneet, niin minulla on syksyisin kamala tarve askarrella ihan kaikkea. Joka vuosi arkartelu jollain tavalla muuttuu. Olen virkanut, fimoillut, kortteillut ja ihan kaikenlaista vuosien mittaan.
Löysin viime vuonna fimoilun ja se vei kyllä ihan mennessään. Tykkään vieläkin tehdä koruja fimosta, mutta olen salaa alkanut haaveilla erilaisista lusikkatöistä. Mietin kuitenkin, ettei minun kannata edes haaveilla, koska eipä minulla siihen välineitä ole. Mutta mutta... Katselimme isäni kanssa joskus jotain "Tilli-Pirkko" tuunaa ohjelmaa, jossa ohjelman hoast teki muistaakseni jotain taikataikina pakettikortteja, johon hän kirjoitti kirjainstansseilla. Isäni sattui mainitsemaan, että hänelläkin on vastaavat stanssit. Ihan mahtavaa!


Kävin hakemassa ostamassa kirpparilta lusikoita. Halusin mennä yksin ensin kokeilemaan korujen tekemistä, koska toisinaan vanhempani saattavat kuittailla touhuilleni. Niin kuin silloinkin, kun halusin tehdä kanaverkosta nurmikkohevosen takapihalle... Todellisessa koossa... No, hakkasin kaikki lusikat litteiksi ja naputin testimielessä vaan jotain. Innostuin itseasiassa asiasta todella paljon. Soitin isällekin kyselläkseni missä erilaisia työkaluja on ja yllätyksekseni hänkin innostui asiasta! Voi olla, että me päästään jopa kaivertamaan lusikoita, koska isällänillähän on myös siihen työkalut! Tietenkin!
Voipi olla, että saatan viihtyä vanhempieni autotallissa lähiaikoina ihan jonkin verran...

Loppuun kysymys: Mitä tekstejä sinä haluaisit lusikkakoruissa nähdä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti