maanantai 15. syyskuuta 2014

KYMMENEN KUVAA KESÄÄN 1/10 vol2

Toissa vuonna LittleB laittoi alulle blogihaasteen. Kymmenen kuvaa kesään. Homman ideana on yhtenä päivänä kuukaudessa -valittuna päivänä, ottaa kuva maisemasta oman kodin ikkunasta. Kuva tulee olla aina samasta paikasta, jotta vuodenaikojen muutokset näkyisivät kunnolla.


Itseasiassa tuossahan on 9 kuvaa, kun kesäkuussa olinkin jossain reissussa. No, tänä vuonna olen aika tiiviisti kotona, mikäli elämä ei heittele arvaamattomasti.
Viime vuosi oli itselläni niin hektinen, että en haasteeseen osallistunut ja kyllä sen huomasi. Synkän syksyn ja pitkän talven vaan kestää jotenkin paremmin haasteen avulla. Kiitos siitä LittleB:lle.

On siis ensimmäisen kuvan aika. Koska keittiön näkymä on nähty niin on aika vaihtaa paikkaa. Tämä näkymä löytyy parvekkeeltani. Ja hei, ei enää, kuin 9 jälkellä!


Olisi mukava nähdä muidenkin näkymiä pitkin synkkää talvea. Varsinkin eri puolilta Suomea. Kuinka syys muuttuu talveksi vaikka lapissa ja kuinka paljon lunta on vahemmän etelässä, kuin keski-Suomessa?

3 kommenttia:

 1. Tää on kiva haaste, olin viime vuonna mukana ja ajattelin myös tänä vuonna lähteä mukaan. Kesä tulee nopeammin kun on tää kuvahaaste meneillään, siltä ainakin tuntui. Yhtäkkiä olikin jo viimeisen kuvan vuoro... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Tää haaste on kyllä parhaita haasteista koskaan!

   Poista
 2. Jee, kiva kun oot mukana taas! :)

  VastaaPoista