keskiviikko 10. syyskuuta 2014

KUULUMISIA

Yritän herätellä taas blogia. En tiedä, että mistä johtuu, mutta usea blogi on viime aikoina laittanut taas pillit pussiin. Sääli, koska jotkut bloggarit tuntuivat jo kavereilta vaikka en luonnollisestikaan ollut koskaan heitä nähnytkään.Toivottavasti moni ei enää lopeta vaikka kirjoittaminen kävisikin harvemmaksi. Se tuntuu melkein kun menettäisi ystävän.
Lupasin kuulumisia. Tässä niitä nyt tulee. Mun elämässä ei tapahtu mitään! Ei niin mitään. Siksi minun kohdaltani on kirjoittaminenkin harventunut. Työn ja kodin väliä ravaan eikä oikein muuta. Tai no niin. Kyllähän siihen matkallekin ehti tulla tapahtuma. Täräytin ensimmäiset ylinopeussakot ever. Harmittaa ihan sikana. Summastakin muodostui sen verran suuri, että toimii kyllä hyvänä muistutuksena. No tyhmästä päästä kärsii koko kroppa.


Hyvän paikan ovat löytäneet, koska meinasin alle viikossa täräyttää samaan paikkaan uudelleen. Vastaan tuleva auto varoitti ja onneksi tajusin vähän hiljentää. Joku on joskus sanonut, että tutussa ympäristössä rikkoo nopeusrajoitusta herkemmin, kun tiet on tutut. Totta. Ihan kotinurkulla tämäkin tapahtui.
Kävin myös elokuvissa katsomassa Mielensäpahoittajan. Täytyy sanoa, että oli todella kaunis elokuva. Ja hauska. Toisinaan elokuvan päähenkilö muistutti omaa isääni. Kaikella rakkaudella.


Niin ja osallistuinhan minä Fotomaratonillekin. Kilpailun ideana on ottaa yksi kuva annetusta aiheesta. Aiheet saa kahden tunnin välein kilpailutoimistosta. Kilpailu kestää 12 tuntia ja aiheita on 12. Luovutettavien tiedostojen tulee olla peräkkäisiä. Kuvia ei saa myöskään muokata, vaan muistikortit luetaan kilpailutoimistossa. Eli yksi laukaisu per aihe. Huonoa kuvaa ei siis voi poistaa välistä. Niin kuin alla olevasta kuvasta voi huomata.


Ei tosiaan kisan mennyt ihan putkeen tämän kuvan kohdalta, mutta sellaista sattuu. Kyllähän siellä muillakin oli epäonnistuneita kuvia. Aiheena oli: Raision sykkivä sydän.


 Tämä puolestaan oli ehkä kilpailuni onnistunein kuva. Aihe: Valoa ja varjoja.


Kuten kuvista huomaa niin olin päättänyt tänä vuonna tehdä kaikki kuvat mustavalkoisena. Hyvä idea, mutta entäs sitten, kun tulee aiheeksi: Värien leikki. Aihe oli seitsemäs. Mietin, että josko vaihtaisin loput kuvista värillisiksi. Tai otan yhden värikuvan väliin? Ei päätin pitää linjani ja hyvä niin. Vaikka muuten en kilpailussa tänä vuonna sijoittunutkaan niin tällä kuvalla voitin aihepalkinon. Eli paras kuva annetusta aiheesta. Voitin kaksi kirjaa ja kampaajakäynnin. (Kampaamo oli aiheen kilpailuun antanut)
Kuvat ovat muuten nähtävissä Raision Kauppakeskus Myllyssä tämän ja ensi viikon. Kunnon stalkkerithan käy sieltä bongaamassa kuvani ja nimeni, kun en niitä ole vielä blogissani näyttänyt. :D

Ja yksi pikku juttu vielä. Naurun tasapaino... Aatu on vanha tuttu ja liputan täysin varauksetta hänen puolestaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti