lauantai 27. syyskuuta 2014

BLOGI NÖPSÖ OSALLISTUU ROOSA NAUHA KANPANJAAN

Olen aina pelännyt sairastua nimenomaan rintasyöpään. Rintasyöpä on ollut jo hyvin pitkään naisten yleisin syöpä Suomessa. Siihen sairastuu vuosittain noin 4 700 naista eli lähes joka kahdeksas nainen. Muutama vuosi sitten sain kuulla serkkuni sairastuneen ja pian huomasin seuraavani aktiivisesti taistelua myös omaa pelkoani vastaan. Nyt serkullani on syöpiä nolla ja oma ajatukseni rintasyövästä on muuttunut. Rintasyövästä voi selvitä; kiitos tämän tosielämän sankarin ja Suomen terveydenhuollon.

Rintakoruja näpertäessäni minulle tuli idea tukea myös Roosa nauha -kampanjaa. Mietin pitkään mikä olisi paras tapa tukea kampanjaa, mutta onneksi syöpäsäätiön sivuilla se on tehty helpoksi. Perustin oman keräyssivun ja päätin, että teen jokaiselle yli 10 euroa lahjoittaneelle oman rintakorun. Mikäli lahjoitat yli 50 euroa teen mukaan vielä jonkun roosa nauha aiheisen muun korun.


Homma toimii siis käytännössä niin, että lahjoitat linkin kautta haluamasi summan ja mikäli se ylittää 10 euroa laitat minulle sähköpostina osoitteesi osoitteeseen bloginopso@gmail.com. Lähetän kiitoskorun mahdollisimman pian.

Lahjoitin itse jo ensimmäisen 10 euroa! Sinun vuorosi taitaa olla nyt. 
 Jokainen summa on tärkeä ja se auttaa taistelussa syöpää vastaan. 

Tänä vuonna Roosa nauha -päivää vietetään perjantaina 10.10
Keräys on voimassa marraskuun loppuun saakka. 

Minun fiiliksiä muutaman vuoden takaa voi lukaista vaikka täältä.

3 kommenttia:

 1. Kiitos ihanista sanoistasi! Olen aivan liikuttunut! Hyvä että ruutua näen kun silmät ovat täynnä kyyneleitä. Ja pistäppäs muuten postia tulemaan. Kävin juuri osallistumassa keräykseesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missän nimessä ei ollut tarkoitus itkettää! :) Posti polkaisee huomenna matkaan! :)

   Poista
 2. On hieno keräys hyvän asian puolesta. Koskaan ei voi tietää mitä elämässä tapahtuu. Kiitos Nöpsö!

  VastaaPoista