maanantai 11. elokuuta 2014

HEIPPARALLAA!

On kulunut taas todella pitkä aika viime tekstistä. Aika on mennyt vaan niin äkkiä. Olen pitänyt itseniäkin kiireisenä, mutta samalla minulla on myös sovittuja hommia jotka vaan kasautuu (niin kuin aina). Voisinkin vilauttaa mitä olen viime viikkoina tehnyt.


Olen maannut rannalla ennenmmän, kuin koskaan. Tämä kyllä nyt vesittää sen, että minulla olisi ollut kamala kiire, mutta enpäs minä rannalla voi päivittää blogia. Jos kehtaisin niin laittaisin tähän myös kuvan kauniista selästäni. Muistan taas miltä ihon palaminen tuntuu 5 vuoden jälkeen.

Olen myös kuvannut taas. Paljon. Tässä nyt vaan murto-osa.


Eilen olin kuvaamassa häitä. Täytyy sanoa, että oli todella kauniit häät!Häistä kuvia tuli lähes 1000. Olen nyt tehnyt niistä reilu 100. Päivä siinä meni. Eli jonkun verran on vielä tehtävää. Veikkaan, että luovutettavia kuvia on varmaan noin 400.

Kävimme äidin kanssa tänään Åblogien järjestämällä blogikirpparilla. Sitä ihmismäärää ei pysty sanoin kuvaamaan eikä kännykällä nappaamani pari kuvaa anna oikeutta. Autoja oli järkyttävä määrä. Paikka, jossa kirppis pidettiin, on risteyksessä. Kirppari alkoi klo 15 ja itse olin paikalla noin 15:15. Jo siihen aikaan autojonot olivat noin kilometrin kolmeen suuntaan. Autoja oli myös parkkeerattu kirpparin pihalle ja takana olevalle pellolle. VIRHE! En oikeasti ymmärrä kuka haluaa ajaa autonsa sinne. Tapahtuman taakse ja satojen ja taas satojen ihmisten taakse.
Mikäli tapahtuma järjestetään vielä uudelleen ja joku lukijoista on tapahtumaan menossa niin suosittelen bussia! Vaikka paikka on Liedon puolella sinne pääsee Turun bussilla ihan viereen ja kaupungin bussikortilla (tai 3 euron kertalipulla, jossa on 2h vaihto-oikeus).
Vanhan tiedon mukaan kuvassa oikealla olevassa Meijerin talossa olisi kehitelty aurajuusto!


Tein itsekin pienen ostoksen, mutta taidan tehdä siitä oman postauksen.

Olen muuten pyöritellyt päässäni uutta blogihaastetta. Se on vaan niin vaikea, että sitä on ollut täysin mahdoton toteuttaa! Ajatus olisi elää yksi päivä 90-luvulla. Vaikka kysymys on vain 24 tunnista niin tällä hetkellä en vain ole vielä pystynyt pitää ysäripäivää. Tuntuu käsittämättömältä! Toisaaltaan nyt on ollut niin paljon kuvauksia, josta on vaan pakko sopia viesteillä. Palailen siis tämän asian suhteen vielä jatkossa. Jotenkin.

Mitäs Teille kuuluu?

1 kommentti:

  1. Ihania kuvia olet ottanut! Ihanaa, että pääsit meidän tapahtumaan, vaikkakin ahdasta oli ja tilat loppui kesken niin autoilta kuin ihmisiltä. Me ei siis ikinä uskottu mitään tällaista, eikä siihen oltu varauduttu. Toivottavasti jatkossa saadaan muutoksia päivään, mutta luvataan, että näitä järjestetään myös jatkossa :)

    VastaaPoista