sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

SAMMAKOSTA EI TULLUT PRINSSIÄ

Niin kuin otsikko kertoo: Sammakosta ei tullut prinssiä vaikka kuinka suuteli. Tulevaisuus ei vain näyttänyt yhteiseltä. Minä olisin halunnut yrittää vielä tästäkin huolimatta.
Meidän olisi pitänyt erota jo aikaisemmin. Berliinin jälkeen. Siitä reissusta meidän alamäki alkoi. Joku viisas on sanonut joskus, että mikäli suhde kestää matkan se kestää kaiken.
Sammakon erohalut ei varsinaisesti tulleet yllätyksenä. Jotain ratkaisevaa suhteessamme muuttui Berliinissä. Vaikka yritimme vielä ei mikään tuntunut enää samalta.
Nyt olen saanut jo hieman etäisyyttä asiaan. Aluksi makasin vain sängyssä itkien. Asiasta on vieläkin hieman ikävää puhua ja voi mennä pitkäänkin, ennen kuin "pääsen yli". Minä toivoin, että vastoin kaikkea, ME onnestuisimme uusintakierroksella.
No, mutta tämä siis syynä blogin hiljaisuuteen. Ei ole oikein ollut kirjoitettava sängyn pohjalta.

3 kommenttia:

  1. Ikävä juttu. Mutta jos tästä kaikesta etsii jotain positiivistä, niin ollaan menossa syksyä kohti ja siitä syystä sammakoita alkaa pomppia päivä päivältä enempi tuolla pihalla. Ei siis muuta kuin uuteen sammakkojahtiin ja kyllä se prinssikin sieltä vielä paljastuu. Jätä se alkukesän "nuijapää" omaan arvoonsa! ;)

    VastaaPoista
  2. Hyvin sanottu edelliseltä! Kyllä kuule kaikki on mahdollista, minäkin, vanha vannoutunut vanhapiika alan uskoa siihen, jotain sutinaa on nimittäin täälläkin meneillään! ;)

    VastaaPoista
  3. tsemppiä, kyllä se ajan kanssa helpottaa

    VastaaPoista