sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

BUZZADOR: Bic Soleil Bella

On taas Buzzauksen aika! Jee! nämä terät tulihin hyvään sumaan sillä karvajalat olikin jo käsittelyn tarpeessa. Olen tehnyt niin, että käytän yleensä jo aikaisemmin buzzaamaa Veetin vahaa, mutta kun sen teho loppuu niin höyläilen hetken, ennen kuin on "mahdollisuus" kasvattaa taas hieman pidemmät karvat ja pääsee taas vahaamaan. Tosin tuntuu, että näin kesällä ei ole koskaan aikaa mihinkään ja faktahan on, että höylääminen on nopeaa ja kesällä on niin paljon kaikkea, että harvoin on aikaa kasvattaa karvoja kahtaviikkoa...
Mikä tekee Bic Soleil Bella -teristä erikoisen verrattuna muihin kertakäyttöteriin? No ehkä ensimmäisenä tulee mieleen neljä terää ja 10-15 ajokertaa. 8 euron paketilla siis pääsee jo kohtalaise pitkälle.

  
Tuotetietoa lyhyesti:
 Ajopää jossa 4 liikkuvaa terää - Seuraa kehon muotoja ja vähentää ihoon kohdistuvaa painetta.
 Liikkuva pää - Ihanteellinen herkille ihoalueille, kuten kainaloille ja polvitaipeille.
 Kosteuttava Pehmentävä voidenauha, jonka kookosmaito takaa ihonmyötäisen ja pehmeämmän ajon.
 10-15 ajokertaa - Ajopäätä voidaan käyttää 10-15 kertaa.
 Turvallisempi ajo - Kumimaisilla otepinnoilla varustettu pitkä ergonominen varsi.
 Hinta - Saatavilla tavarataloissa ja päivittäistavaraliikkeissä. Hinta noin 8 € / 3 ajoterää.


Käyttökokemus:
Käyttökokemus oli Bic Soleil Bellalla hyvä. Karvat lähtivät kerralla eikä laitteella tarvinnut hinkuttaa yhtään. Höylä myös puhdistui helposti.

Ja hei, sinullakin on mahdollisuus päästä buzzaamaan tuotteita ryhtymällä buzzadoriksi! Kampanjat valikoituvat omien mieltymyksien mukaan ja samalla pääsee kokeilemaan uusia tuotteita todella kätevästi. Mikä parasta, hommahan on maksuton. Klikkaamalla TÄSTÄ voit syöttää tietosi palveluun ja jäädä odottamaan omaa kampanjaa. Sillä, onko sinulla omaa blogia ei ole väliä vaan kampanjat ovat hyvinkin erilaisia. Buzzador ei myöskään ole taakkaa vaan uusia kampanijoita odottaa aina innolla. Kannattaa tutustua! Laita vielä suosittelijaksi nöpsö (pienellä) niin minäkin saan hieman pisteitä kiitokseksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti