lauantai 7. kesäkuuta 2014

POLAR

Sattuuko joku lukija omistamaan Polarin Loop -rannekkeen? Onko ollut hyödyllinen? Miten pitkäaikais käyttö? Jääkö laatikkoon?
Vanhempieni naapuri oli ostanut rannekkeen ja erään hieman laiskemman päivän päätteeksi hän kytki sen kissan kaulaan ja leikitti kissaa. Varsinainen itsepetos. Toisaaltaan mietin, että on rannekkeessa joku hyöty, koska vaikka naapurini halusi tässä kohtaa pettää itseään niin hän halusi saada rannekkeen paremmalle tasolle.
Onko teillä kokemusta muista vastavista rannekkeista, koska näitähän on markkinoilla nyt paljon. Onko joku parempi?
Hieman tekisi mieli ostaa ranneke, mutta jos se on osastoa hetken huumaa niin eipä ehkä kannata panostaa?

6 kommenttia:

 1. No vähän tuota hetken huumaa minäkin pelkäsin, mut sit ajattelin, et what the hell, jos tämä saa mut liikkeelle edes hetkeksi voi se olla alku pidemmällekin innostumiselle, joten kokeiltava on! :) Jos tilaat, niin voit tehdä sen esim mun blogin bannerin kautta Stadiumista, wink wink ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On muuten aivan totta! Täytyy nyt laittaa oikeasti harkintaan! Ja käydä katsomassa se Stadiumin hinta. (Saan nimittäin henkilökunta alennuksen toisen firman kautta)

   Poista
  2. Se oli 89,90, ei toimituskuluja kun noutaa liikkeestä :)

   Poista
  3. Ja ps. arvaa oonko täällä jo illan harrastanu paikallaan juoksua, hyppimistä ja ties mitä ja aamusta suunnittelen jo lenkille lähtöä! Hullua! :)

   Poista
 2. Ookei. :-) No mutta kuulostaa hyvälle tuo hyppiminen. Jahka täältä kotiudun niin käyn kai minäkin sitä hakemassa omani. :-)

  VastaaPoista
 3. Mulla on loop ja on kyllä sangen loisto kapine!

  VastaaPoista