lauantai 17. toukokuuta 2014

ILOINEN YLLÄTYS

Valjelläni oli eilen syntymäpäivä. Hän järjestikin päivään oikein iloisen yllätyksen. Ajattelin päivällä laittaa veljelleni onnittelun facebookkiin. Kirjoitin oman onnittelun ja selailin muiden onnitteluja. "Onnea ja tervetuloa bäkkiin". Jäin miettimään bäkkiin sanaa ja se sai soittamaan äidilleni.

Äiti ei vastannut puhelimeen joten soitin isälleni.

- Tiedätkö K:n paluusta jotain?
- E eeen.
- Ei kun oikeasti. Mä kysyn nyt uudelleen. Tiedätkö K:n paluusta jotain?
- No se seisoo tossa vieressä.

Huusin puhelimeen, että miksi minulle ei taaskaan ole kerrottu mitään. Isä kertoi, ettei hänkään tiennyt mitään aikä äiti tietäisi vieläkään mitään. K halusi yllättää. Kävellä keittiöön ja huutaa, että on se kumma, kun ei syntymäpäivänä saa kakkua ja kahvia. 
Olen iloinen, että veli teki matkan. Ei hän eilen paljoa ehtinyt kertoa, mutta sen minkä ehti niin olihan tuo aika seikkailu ollut. Olen kuitenkin iloinen, että hän tuli takaisin. Jatkuva huoli on nyt ohi.

Niin ja miten se äiti reagoi. No, niin kuin aina, äiti tietää aina kaiken. Äiti oli yöllä yrittänyt soittaa, koska maassa jossa K: piti olla oli kello 6h edellä. Puhelimeen ei kuitenkaan saanut yhteyttä ja tämä tieto tuli sitten ruotsiksi puhelimesta. Siitä äiti tiesi.

Niin ja kuinka erilaisena veli tuli takaisin? No ei tullut. Samat tyhmät jutut edelleen. Hyvä niin!

2 kommenttia:

  1. Voi että! olipas ihana ylläri! <3

    VastaaPoista
  2. Juu oli kyllä. Ja nyt on kevyt olo, kun huolen kivi on vierähtänyt hartioilla. :-)

    VastaaPoista