sunnuntai 18. toukokuuta 2014

BUZZADOR: THERMACARE

Olen buzzador ja saan toisinaan testiin sitä kautta erilaisia tuotteita. Tällä kertaa olin iloinen päästessäni mukaan testaamaan ThermaCare:a ja ennen kaikkea selän kivunpoistoa.
ThermaCare on tuote, joka poistaa kipua lämmöllä ilman lääkeaineita. Ihan mahtavaa, koska minäkin olen toisinaan joutunut syömään koviakin kipulääkkeitä selkäni vuoksi. 
Tutustuin ensimmäisen kerran tuotteeseen viime vuonna elokuussa, kun lähdin Lontooseen. Selkäni oli kipeämpi, kuin koskaan aikaisemmin. Pahin jakso kesti vuorokauden jolloin en päässyt jaloilleni ollenkaan. Ollenkaan! Lähtöön oli tuolloin kaksi päivää aikaa ja tuntui mahdottomalle edes miettiä kuinka pääsisin koneeseen tai... No liikkua ylipäätään!
Niin kuin vuodentakaisesta kuvasta näkyy lääkkeet olivat kohtalaisen kovat. Nappasin vielä ThermaCare paketin kainaloon hakiessani lääkkeet ja kyllä kannatti! Sain nimittäin yhdellä vyöllä selkäni siihen kuntoon, että pääsin matkaan! Ja huomattokoon, että tosiaan 48h aikaisemmin minulla oli selkä siinä kunnossa, etten päässyt jaloilleni ollenkaan!ThermaCare lämpötyyny aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 C). Tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia, minkä jälkeen vaikutus kestää vielä seuraavat 8 tuntia. Tämä riitti minun selkäkipuuni.
Paketissa on kaksi tyynyä/vyötä. Sen saa näkymättömästi vaatteiden alle piiloon ja se pysyy hyvin paikollaan. 

Paketissa on kaksi vyötä. Lontoon reissulle otin toisen vyön vielä mukaan vaikka vaikuttikin, etten tarvitsisi sitä ollenkaan. Onneksi otin. Vaikka selkä olikin kunnossa tarvitsin tyynyä ihan johonkin muuhun. Voin nimittäin kertoa, että Lontoon Stanstedin lentoasema on kylmä! ThermaCare auki ja istumaan päälle. Olisin ilman tyynyä jäätynyt pystyyn! Eihän tyyny kamalan suuri ollut, mutta parempi sekin, kuin ei mitään! Kannattaa siis olla pieni lämmön lähde aina mukana.
Mutta ei niin hyvää, ettei jotain huonoakin. Isälläni on selkä toisinaan todella kipeä. Annoin ThermaCare paketin hänellekin kokeiluun ja isi lukikin paketin käyttöohjeet huolella. Hän huusi olohuoneesta keittiöön, että tämähän on vaarallinen! No käyttöohjeissa mainitaan mm., että yli 55 vuotias ei saa käyttää tyynyä paljaalla iholla tai tuote voi aiheuttaa palovammoja... Pahinta isälle oli, että jos tyyny hajoaa pitää heti ottaa yhteyttä lääkäriin. No, tuotetta jo käyttäneenä sanoisin, että riski hajoamiselle on aika olematon. Palovammat ehkä mahdollisia, mutta sekin riski on mielestäni pieni.
Suosittelen tuotetta selkävaivaisille henkilöille, joille kipuun helpoittaa esimerkiksi mikrossa lämmitettävä lämpötyyny. ThermaCare sopii tosiaan myös vaatteiden alle joten selän takia ei enää tarvitse ehkä jäädäkkään makaamaan.

Sinäkin voit olla buzzador ja päästä buzzaamaan kaikkia uusia juttuja MAKSUTTA. Voit laittaa minulle sähköpostia bloginopso(a)gmail.com tai käydä buzzadorin sivuilla liittymässä. Katso myös tunnisteista mitä olen aikaisemmin päässyt buzzaamaan. Buzzaaminen ei ole rasite vaan enemmän sellainen odottamisen arvoinen juttu. 

1 kommentti: