keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

MANGOLASSI

Mangolassi oli asia jota oli saatava Berliinissä ihan joka päivä. Ja sitä myös sai kaikkialta. Sammakko oli juonut sitä jo aikaisemmin ja hyvä niin, koska muuten minultakin oli jäänyt tämä ihana juoma juomatta.
Mangolassin teko on todella helppoa ja kuinka hyvää se onkaan.... Kannattaa kokeilla!




2  dl Turkkilaista jogurttia 
2 - 3 dl Maitoa
2  dl Mangososetta tai 1 tlk (425 / 250 g) säilykemangoa
1  rkl sokeria
1 - 2 tl sitruunamehua    


Vatkaa ainekset kuohkeaksi juomaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Voit halutessasi käyttää lassiin myös säilykehedelmäliemen, jos teet lassin säilykemangosta (silloin ei tarvitse lisätä sokeria mikäli säilykemango on sokeriliemessä).
Kaada juoma laseihin. Tarjoa välipalaksi tai jälkiruoaksi.
 
Vinkkinä suosittelen, että kannattaa oikeasti sohottaa sauvasekoittimella huolella. Ainakin, mikäli tekee säilykemangoista. Olen nyt kokeillut molemmilla ja mielestäni hieman permpaa tulee valmiista soseesta.

3 kommenttia:

  1. Nams! :P
    Mulla oli yhteen aikaan tapana tehdä mangosmoothieta pakastemangosta, oijoi, täytyykin palauttaa tuo tapa, se oli niiiiin herkkua!

    VastaaPoista
  2. Haastoin sut Hyvän mielen blogihaasteeseen ja se löytyy täältä: http://stormiina.blogspot.fi/2014/04/hyvan-mielen-blogihaaste.html

    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Tänään ei ehdi vastailla, mutta palaamaan kyllä asiaan. :)

      Poista