maanantai 21. huhtikuuta 2014

KUULUMISIA

En tiedä miksi tämä kirjoittaminen tökkii nyt niin paljon. Monesti olen miettinyt, kuinka joku juttu olisi niin kiva kirjoittaa blogissa, mutta innostus lopahtaa, kun pitäisi kirjoittaa. Ei ole aikaa!

Siitä taisinkin jo kirjoittaa, että olimme lähdössä Sammakon kanssa pyörähtämään Tukholmassa. Matka oli oikein onnistunut ja meillä oli hauskaa yhdessä. Huomasin, että Sammakko oli myös laittanut asioita korvantaakse joista räyhäsin Berliinissä. Meillä oli nyt kivaa.
Emme tehneet Tuhkolmassa mitään erikoista. Kiertelimme kaupunkia ja otimme pari erää shakkia. Hävisin. Oli pakko. Sammakko on niin huono häviäjä. :D Tukholman (vapaasti suomennettu) Kulttuuritalo on jännä paikka. Sinne voi mennä kuluttamaan aikaa ilman minkäänlaista painetta. Menimme sinne, koska laivamme oli niin aikaisin satamassa, ettei oikein mikään paikka ollut vielä auki. Mietimme miten samanlainen paikka ei toimisi Suomessa. Kulttuuritalossa oli tosiaan shakkilautoja joilla voi pelata (ja kaikki nappulat oli tallella), paikalla oli tuiki tavallisia ihmisiä kuluttamassa aikaa. Suomessa paikka olisi täynnä kodittomia tai juoppoja eikä sen jälkeen kukaan enää uskaltaisi mennä taloon. Vartijat olisivat tietenkin yksi ratkaisu, mutta eipä sekään olisi ehkä se oikea ratkaisu.
Aivan kuninkaan linnan vieressä on kaunis puisto, jossa kukkivat kirsikkapuut. Todella kaunis näky! Heitän nyt alle kourallisen kuvia.


1 kommentti: