perjantai 25. huhtikuuta 2014

KOLMEKYMPPISLAHJA

Täyttäessäni helmikuussa kolmekymmentä vanhempani halusiavat antaa lahjaksi jotain pysyvää. Niinpä koru oli lahjana luonnollinen valinta. Aloin etsimään lahjakorua jo tammikuussa, mutta sopivaa ei vaan osunut kohdalle. Sormuksia en oikein käytä (muuta kuin yhtä), korvakorut ovat katoavaista sorttia ja rannekorutkaan ei varsinaisesti ole minun juttu. (Nominationin omistan kyllä). Nuorempana käytin AINA kaulakorua. Jossain vaiheessa sen käyttö jäi ois ja sittemmin kaulaani on koristaneet rihkamaroinat. Kaulakoru olikin siis lopulta helppo valinta lahjaksi.


Viedessäni eräänä päivänä kelloa paristonvaihtoon, löysin ihanan medaljongin. Se oli kultainen jota koristi timanttirivi. Ihanalla korulla oli myös ihana hinta, sillä 400€ pelkästä riipuksesta oli aivan liian kallis pyytää lahjaksi ja toisekseen en halua käytää niin kalliita koruja, koska se harmituksen määrä on sanoin kuvaamaton, kun jotain noin kallista katoaa.
Jatkoin etsintöjä ja löysin kuukausia myöhemmin kuvassa näkyvän korun. Valkokultaisen sydän medaljongin, johon saa kuvat sisälle. mietin, että valkokultainen oli siinäkin mielessä parempi vihtoehto, kuin keltakultainen, koska pääsääntöisesti koruni on hopeaa. Hopean ja keltakullan yhdisteleminen on toisinaan todella tökerön näköistä joten valkokulta yhdistyisi hopeaan kivemmin.
Riipus tuli Seinäjoelta ja sain sen Raisiosta eilen. 18mm korkea, sileä, avattava, sydämenmuotoinen medaljonki. Se oli juuri se mitä olin etsinyt. Se näytti minulle ilman.
Pöhkönä ostin hopean ketjun, koska hopeaketjut olivat tarjouksessa, mutta hopeahan syö kultaa aikaa myöten niin ketju täytyy myöhemmin vielä vaihtaa.
Eilen illalla tulkin sitten hauska juttu mieleen. Medaljongeillahan on vähän se magneetti taipumus, että osalla ihmisistä on pakottava tarve saada se auki ja nähdä mitä sisällä on. Mitäs jos sisältä löytyisikin jotain odottamatonta? Mahdollisesti jotain härskiä? Mietin jo Sammakon ilmettä, kun hän nypertää korua auki. PRICELESS!!!

4 kommenttia:

 1. Aivan ihana koru ja hei ihan paras idea ikinä toi härski sisältö haha! Vaadin gif animaation aiheesta blogiin jossa koru vilauttelee kalleuksiaan :Dhaha

  VastaaPoista
 2. Tosi nätti koru! :) Mitä kustansi tuollainen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain alennuksen ja henkilökunta alennuksen niin riipuksen hinnaksi jäi alta 200€. :)

   Poista