torstai 27. helmikuuta 2014

VARSINAINEN MUMMO

Olen tällä viikolla ollut täysin mummo. Kaikki lähti maanantaista. klo 5.30 soimaan ja klo 6 vesijuoksemaan muiden mummojen kanssa. Juoksin koko päivän ympäri kaupunkia ja pääsin vasta illalla kotiin.
Tiistaina oli taas kello 6 kello soimassa, kun aamulaiva lähti ruotsiin. Tarkoitukseni oli hakea syntymäpäiville juotavia, mutta kuinkas sitten kävikään. No, siitä lisää myöhemmin, koska löysin kyllä tekemistä laivalla. Todettakoon, että laiva oli täynnä mummoja ja vaareja. Siis TÄYNNÄ. Syy siihen löytyi ohjelmasta. Aluksi oli ohjelmassa leikkimielinen visailu nimeltään onnenpallot. Yleisöstä arvottiin kilpailijat ja leikki voi alkaa. Leikissä tuli screenille erilaisia kuvia tai sanontoja, joita sitten kilpailijat arvailivat. Peli eteni ja lopulta voittajakin oli selvä. Pelin viimeinen tehtävä oli yleisökysymys. Screenille tuli sotkettu kuva joka selkesi hetki hetkeltä. Piti huutaa hep ja arvata kuva. Arvauksia tuli muutamia kuten norsu ja lepakko. Sitten minä huusin. Hep! Se on rusetti! Ja kyllä, minä voitin! Palkinnoksi risteily, illallinen viineineen, drinkkilippuja ja suklaata. Kyllä!
Varsinainen mummomagneetti oli kuitenkin vasta edessä. BINGO! Bingossa oli ihmisiä todella paljon! Syykin selvisi pian. Kyseisessä bingossa voisi voittaa pelioikeuden bingofinaaliin, jossa palkinnot olisi suurempia ja finaaliin ei voisi ostaa lippuja vaan pelioikeuden saisi voittamalla tässä kilpailussa.
Kaksi kierrosta meni (yhden ja kahden rivin), ennen kuin minä huusin BINGO! 65€ rahaa ja oikeus toukokuussa pelattavaan bingo finaaliin. Ilmainen matka, meriaamiainen, buffetti, suklaata ja mitä kaikkea.


Voi mummo parkoja...
Tiesittekö muuten, että siideri lasketaan ruotsin laivoilla viineiksi ja sitä saa tuoda 4 litraa... Eli 12 tölkkiä verottomasti. Tämän takia jäi juomat ostamatta...

Vaikuttaakin siis siltä, että skippaan suoraan kolmekymppiset ja täytän suoraan 60 vuotta! Siltä tämä touhu nimittäin alkaa vaikuttamaan.
Ja mitä niihin syntymäpäiviin tulee... No ne on tänään! Olen virallisesti uudella vuosikymmenellä! Täytyy myöntää, että olin aika otettu aamulla. Kahvia, sämpylää, lasagnea (joka oli tehty sydämen malliin), suklaata ja kuohuviiniä... Puolen tunnin ähinä keittiössä ja aamupala saapui sänkyyn. Se lasagne oli aika erikoinen ratkaisu, mutta sämpylästä ei voinut kuulemma tehdä sydäntä.Tänään olenkin sitten sekoillut jo sen verran, että riittää. Kävin nimittäin kaupassa. Siis sisällä. Otin tavarat ja olin jo kassalla ennen kuin tajusin/sain kuulla, että kauppa avataan vasta kahden tunnin kuluttua! Kerron koko tarinan sitten myöhemmin...

2 kommenttia:

  1. Onnea synttäritytölle! <3 Tervetuloa näille kymmenille, no joo vaikka ite alankin lähestyä sitä kymmenen loppupäätä :D

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea!! :) On sulla kyllä sattunut ja tapahtunut, kuulosti hauskalta! :)

    VastaaPoista