lauantai 22. helmikuuta 2014

LOMALOMALOMA

Talviloma tuli tänä vuonna todella nopeasti! Muistelin joku seitsemän viikkoa sitten katsoneeni, että kalenteria, että seitsemän viikkoa vielä jäljellä ja seuraava katsaus olikin sitten viime viikkolla. Olen ilmeisesti myös pomoni mielestä loman tarpeessa, koska sain lahjakortin Alkoon lomalähtiäisiksi. Hah!


No lahjakortti oli tietenkin syntymäpäivälahja (eikä vain loman aloittajais lahja), jonka sain kukkien ja halauksen kera. Pomon halaaminen tuntuu vieläkin jotenkin oudolle vaikka eipä tämä nyt ensimmäinen kerta ollut. En ole oikein koskaan ollut mikään uber halailija, mutta pomon halaaminen on jotenkin vielä enemmän... En tiedä. Kättely olisi ok, vaikkakin sekin tuntuisi oudolle nyt monen vuoden halailun jälkeen.

Asiasta kukkapurkkiin. Arvatkaa mihin minä olen menossa. Ostamaan vesivuoksuvyön. Olen vuosien ja taas vuosien jälkeen alkanyt käymään uimassa. Sain siitä peikon joskus X vuonna, mutta nyt ystäväni sai houkuteltua minut mukaan. Pidän uimisesta kyllä, mutta olkapäiden tuntuvat olevan toista mieltä. Vesijuoksu ei käy luonnollisestikaan samalla tavalla olkapäihin niin täytyypi kokeilla sitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti