tiistai 21. tammikuuta 2014

VIISITOISTA VUOTTA 19:30

Kuva googlesta
Myönnän! Katson Salkkareita. Itseasiassa aika aktiivisestikin. Se on niin helppoa katsottavaa. Meille on tullut serkkuni kanssa ihan oma juttu siitä, että laitamme aina viimeisimmät salkkari uutiset toisillemme aina viestillä mikäli sarja antaa jotain tietoa julkisuuteen.
Laitoin eilen serkulleni taas uutisen siitä, kuinka Kari Taalasmaa palaa sarjaan. Mielestämme se oli hyvä juttu, koska uusien kanssa kestää aina hieman aikaa totutella.
Sitten piippasi: Salkkareita on tullut nyt 15 vuotta, oon kattonu alusta asti aikalailla kaikki jaksot ja laskin huvikseen niin tekee reilu 50 vuorokautta pelkkää salkkareita.
Niin. En tiedä miten serkkuni on tuon laskenut ja onko otettu huomioon kesätaukoja. Toisaaltaan kesällähän esitetään uusintoja kolmekin päivässä. Onko se huoioitu? Oli miten oli aika saattaa olla tarkkakin, koska onhan joitain perus jaksoja jäänyt joskus näkemättä. 50 vuorokautta. Se on paljon se.
Voisi melkein laskea, että Salkkareita on tullut puolet minun elämästäni. No puolen vuoden päästä voikin niin sanoa. Se on aika pitkä aika.

Onnea sarjalle!

3 kommenttia:

 1. Oli pakko lähteä tekemään samaa laskutoimitusta, koska mitä parempaakaan tekemistä sitä ihmisellä tiistaina olisi? (elämä, mikä se on?) Keksin myös miten saa varmistettua, ettei huomioon oteta mitään uusintoja ja kesätaukoja! :) Katsoin ohjelmatiedoista, että eilen telkkarista tullut jakso oli järjestyksessään jakso numero 2561, joten kun sen kertoo jakson pituudella (imdb:n mukaan yksi jakso kestää 21 min, joten mainoksiakaan ei tässä ole huomioitu) saadaan ihan hurja määrä minuutteja, jotka muutin tunneiksi ja edelleen vuorokausiksi ja sain tulokseksi vähän päälle 37 vuorokautta. Putkeen. Salkkareita. Huh, siinäpä olisi aikamoinen urakka.

  Itsehän en tämän sarjan päälle ole ymmärtänyt vuosikausiin. Jaksoin katsoa nuorempana, mutta ainakaan kymmeneen vuoteen en ole sarjaa seurannut. Mahtaakohan olla nykyään pisimpään telkkarissa pyörinyt kotimainen sarja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On varmaan. Tosin en tiedä kauanko Kotikatua tuli...

   Ei ihmisellä voi olla parempaa tekemistä, kun laskea Salkkariminuutteja... :D Ja lasketaanko elokuva mukaan? Olen nähnyt sen kahdesti! :D Ja muuten, siihenkin on tulossa jatkoa!

   Poista
  2. Ja kyllä oli pakko tarkistaa missä kesäuusinnat menee 1753 jakso on ollut viimeinen viime kesänä näytetty... Se on noin 25 päivää (yli) sen 21 min mukaan... Mutta sellainenkin tuli mieleen, että onko jakson pituutta muutettu, kun nykyään tulee se kolme mainostaukoa entisen kahden katkon sijaan. Ja joulun tienoilla tuli "uusien jaksojen" uusintoja.
   Joten todettakoon, että lopputulos on paljon! :D

   Poista