lauantai 18. tammikuuta 2014

SÄÄSTÖSAALIS

Muistatte varmaan, kun kerroin omasta säästö projektistani "eurot talteen". No tällä hetkellä saldo näyttää 177 euroa. Olen tehnyt myös niin, että olen vaihtanut rahaa euroista isommiksi ja seteleiksi, koska siinä vaiheessa, kun säästöt käytetään on mukavampi antaa seteleitä, kun 177 euronkolikkoa.
Säännöt säästämisellehän menee niin, että kaikki euron kolikot otetaan säästöön. Niin yksinkertaista. Pidin aluksi rahoja pullossa, mutta siina vaiheessa, kun aloin vaihtamaan kolikoita seteleiksi huomasin, ettei pullo ollut enää se oikea vaihtoehto.

 
177 euroa. Ihan kivasti siinä mielessä, että kaikki on tullut "siinä samalla". Tuolla summalla lentäisi jo Ryanairilla vaikka Lontooseen. Nyt vaan säästetään vielä niin pian on majoitus ja sen jälkeen käyttöraha.
Todettakoon, että en juurikaan käytä käteistä ja silti summa on tuollainen! Mietin myös, että jos alkaisi säästämään käteisellä enemmänkin. kortilla, kun on vaan niin helppo maksaa... Budjetissa pysyminen, kun on minulle toisinaan aika hankalaa...

Miltäs tämä säästövinkki teistä kuulostaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti