keskiviikko 22. tammikuuta 2014

MENTAALIVALMENNUSTA JA PAINONPUDOTUSTA

Olen oikeasti siinä tilanteessa, että on taas "pakko tehdä jotain". Kävin hakemassa vähän tsemppiä Jutta Gustafbergin - Jutta on the road luennolta.


Alkuksi luennolla hoidettiin mentaalipuolta. Myönnän, että minuun se ei purrut. Olen ehkä kyynistynyt elämäni varrella niin paljon, etten jaksa uskoa siihen, että jos ajattelee positiivisia asioita niin ne tapahtuu.
Mutta kongretiaan mennessä aloin minäkin lämmetä. Rahka, raejuusto ja kana. Siinä oli se laihduttajan pyhä kolminaisuus.

Yllä oleva väite ei pidä paikkaansa, koska laihiksen jälkeen kroppa kerää nestettä kuin sieni. Päivä on ok, kolme viikkoa ei. ;)
Laihdutushan lähtee siitä mitä laittaa suuhunsa. Itse koen, että sekaruokaisen on "helppo laihduttaa". Lisää proteiinia ja vähentää hiilareita. Kaikki laihdutusohjeet pursuavat kana ja kala ohjeita, mutta mitä kasvissyöjä syö? Soija pursuaa hiilareita (ainakin jos miettii karppaamista). Luento ei siihen antanut vastausta, joten pysäytin Jutan luonnon jälkeen ja kysyin asiaa. Koska käytän maitoa ja kananmunaa ruokavaliossaani niin valkuainen on se minun juttuni. Ja proteiinijuomat.
Olen saanut Jutasta tietynlaisen kuvan, joka ei jostain syystä ole välttämättä ollut se positiivisin. Mutta jutellessa Jutan kanssa, huomasin kuinka ihana ihminen Jutta on.oikeasti aivan mahtava!

Tänään muuten alkaa Liv-kanavalta Jutta ja puolen vuoden superdietit. Itseasiassa aivan kohta. Ajastin tämän nimittäin niin, että sinulla on muutama minuutti aikaa vaihtaa kanava Liville. Ennen sitä voit katsoa täältä onko Jutta sinua lähellä. Suosittelen nimittäin käymään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti