sunnuntai 12. tammikuuta 2014

BUZZADOR: WATSON

Olen Buzzador ja toisinaan pääsen mukaan testaamaan mielenkiintoisia uusia tuotteita. Tällä kertaa postiluukusta kolahti Watson tv-tikku. Tv-tikku mahdollistaa Watsonin katsomisen television kautta. Tikulle pystyy tallentamaan haluamiaan ohjelmia ja katsoa juuri silloin, kun itselle sopii. Erillistä digiboxia ei siis tarvita. Tv-tikun kautta pystyy myös vuokraamaan elokuvia ja maksukanavia.Paketti on siisti ja pieni ja käyttöohjeet ovat yksinkertaiset. Laskeskelin, että paketista televisionkatseluun meni noin puoli tuntia aikaa. Watson on todella helppokäyttöinen. Valikot ovat yksinkertaisia (joskin pieni tekstisiä jopa 42 tuuman näyttöön). Watson on yksinkertaisesti hyvä. Vai onko?Tv-tikkua mainostettiin Buzzadorin kautta laitteena, jonka jälkeen tv:n takainen johtohelvetti jää unholaan. (no juu ei näillä sanoilla). Jouduin itse laittamaan tikkuun kolme eri piuhaa kiinni! Itselläni ei nimittäin ole langatonta nettiä, koska langallinen kuuluu yhtiövastikkeeseen ja mikäli olen koneella jossain muualla, kuin työpöydällä käytän puhelinta tukiasemana. Jouduin siis kytkemään piuhan tikkuun. Tämä taas tarkoittaa sitä, että en pääse "kunnolliseen" nettiin mikäli katson tekevisiota. Siinä mustassa mötikässä ei nimittäin ole reikää kahdelle piuhalle.
Toinen piuha taas tuli tikun ja seinän välille (piuhan voi myös laittaa tikun ja usb portin välille). Se antaa virtaa tikkuun. Tämäkin on hassua, ettei virtaa tule tikkuun siitä hdmi portista johon tikku laitetaan.Kolmas piuha on silmä kaukosäätimelle, joka kiinnitetään television etuosaan.
Ei siis ihan johdoton tikku...


Watson maksaa noin 10 euroa kuussa. Vuodessa se on 120 euroa. Onko Watson sen arvoinen. On mikäli reissaa tai arki on hektinen. Watson toimii kaikilla laitteilla myös siis tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Voit myös viedä Watsonin viihdemaailman mukanasi tv-tikussa vaikka mökille tai pitää kavereiden kanssa leffaillan kaverinluona.


Todettakoon kuitenkin, että Makuunin leffavalikoima on onneton! Sain nimittäin kolme ilmaista vuokrausta kestin enkä ole vielä onnistunut päättämään mitä katsoisin... Ja valikossa on yksi suuri puute. Kategoria kotimaiset...

Buzzadoksiksi pääsee kuka vain! Testattavat asiat tulee myös omien mieltymysten mukaan ja kaikki on vielä maksutonta! Sinun tulee vaan kertoa asiasta eteenpäin. Kannattaa kokeilla!

6 kommenttia:

 1. Mäkin oon mukana tässä, mulle tosin ei oo tullut mitään tikkua. Vai siksiköhän ei oo tullut kun ilmoitin katsovani ipadilla... hmmmm :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaa-a. Enpäs tiedä. Mulle tää on tullu jo viime viikon tiistaina.. Tosin kutsu kampanjaan tuli joskus joulukuun puolivälissä ja toinen kutsu jostain syystä tammikuun alussa...

   Poista
  2. Joo mutkin hyväksyttiin jo siinä joulukuisessa ja uudestaan tuli kutsu tän kuun alussa. Nooo, odottelen vielä josko tuo tulisi.

   Poista
  3. Kannattaa kysellä myös facen kautta. Vastaavat sielläkin aika aktiivisesti. :)

   Poista
  4. Kokeilin niin kattominen onnistuu ipadilla ja koneella, niin ehkä tää riittää mulle :) Tuota padia kuitenkin tuijottelen aina nukkumaan mennessä :)

   Poista