lauantai 21. joulukuuta 2013

VIIME HETKEN VINKKEJÄ

Joulu kolkuttelee jo ovella ja paketitkin alkaa olla suurilta osin jo pakattuna. Vai onko? No henkilökohtaisesti olen saanut kaiken pakettiin nyt mitä pitikin saada. Ainakin melkein. Vaikka vaarana onkin, että saaja käy lukemassa postauksen haluan jakaa tämän nyt teidän kanssa ennen joulua jo. (Eihän siinä muuten mitään järkeä olisikaan).
Tänä vuonna halusin tehdä jotain itse. Tai ainakin melkein itse. Äiti joutui hieman auttamaan kuppien kanssa, koska oma käsialani on niin törkeän huono.
Erään ystäväni pakettiin sujahtaakin tänä vuonna kahvikupit ja tyynyliinat hieman itse tuunattuna. Kummatkaan ideat ei ole ihan omasta päästä keksittyjä, mutta mielestäni niin hauskoja, että tein ite.
Kupit ja tyynyliinat on molemmat ostettu Ikeasta. Kuppehin on käytetty posliinitusseja, jotka olen tilannut täältä (ja maksanut itse). Pienenä kritiikkinä todettakoon, että kaksi tussia oli paketoitu laatikkoon, joka ei mahtunut postiluukusta. Töissä käyvänä ihmisenä hain tussit sitten postista, johon ei olekaan ihan lyhyt matka vaikka kaupunkialueella asunkin. Mietin vain, että tussit olisi kyllä saanut pienemminkin paketoitua esimerksi pehmopussiin...

4 kommenttia: