sunnuntai 22. joulukuuta 2013

OSTOKSIA

Jokainen varmaan tietää niitä päiviä, kun illalla miettii, että onpas ollut pitkä päivä ja mitä sitä on oikein tullut tehtyä. No perjantaina oli tuollainen päivä. Kävin aamulla klo 9 hammaslääkärissä jonka jälkeen menin katsomaan jouluvaloja. No, jouluvalot ei tarttunut mukaan, mutta uusi sohva kyllä. En varsinaisesti ollut edes aikaissa ostaa sohvaa vaikka tiesinkin, että sen osto hieman myöhemmin olisikin ehkä ajankohtaista. Mutta nyt se sitten kolahti vaan niin kohdilleen, että olihan se pakko ostaa.

Myöhemmin päivällä, kun sohva oli tullut olin vielä sitä mieltä, että mattokin pitää vaihtaa niin ei kun auto käyntiin ja 3min matka ikeaan. Lattiaa koristaa nyt tämä Bälum beige matto.
http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/40198264/
Päivän päätteeksi möyhiessäni uuden sohvan (jonka sain siis jo samana päivänä) uusia koristetyynyjä (joita olen pitänyt aina maailman suurimpana turhuutena) mietin, että mitä sitä onkin tullut päivän aikana tehtyä. Vaihtaessa noinkin suuria elementtejä huoneen henki muuttuu täysin.
En ole esitellyt blogissani kertaakaan olohuonetta, mutta enköhän siitäkin pian postauksen tee. Ainakin viimeistään siinä vaiheessa, kun esittelen uuden Buzzador kohteen. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti