keskiviikko 20. marraskuuta 2013

OSTETAAN AIKAA

Olen taas vaihteeksi ollut todella huono bloggari. Kalenteri on vaan niin täynnä. Olen aamusta iltaan menossa ja huomaan miettiväni onko nämä nyt ne elämän ruuhkavuodet? Se vähä aika minkä olen kotona pitäisi tiskata ja pyykätä. Jumpatakin pitäisi, koska selkä ja olkapää alkaa muuten vaatimaan totaalilepoa. Tuijotan yö myöhään netistä sarjoja, koska haluan edes hieman pysyä mukana. Ei tämä kiire voi loputtomiin kestää.


Jouduin ostamaan jo nyt ensi vuoden kalenterin, koska pienet muistilaput ei enää riittänyt. Ostin myös muistia helpoittamaan sisustuksellisen elementin. Pitääkin muistaa esitellä se joku päivä.

Tuoko loppuvuosi teille ylimääräisiä kiireitä? Siis joulun lisäksi?

4 kommenttia:

 1. Joo, ja ihan itseaiheutettua vielä kaikenlisäksi! Vai kuka pakotti ottamaan tähän jaksoon 7 kurssia!? Siis jumaleissön, SEITSEMÄN kun neljä on lukiossa maksimi?! Tästä jos hengissä selviän niin hyvä on! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä. Vaikka koko vuosi on tuntunu takkuselta, niin kyllä tää loppuvuosi on tuntunu entistäkin enemmän kiireiseltä ja olo voimattomalta. Koulua-deadlineja-pitkiä päiviä-illat tehtäviä-kouluun kuuluvaa harjottelua-pakolliset jäähallikeikat-lääkäriä-fysiota-lääkekuuria. Siinäpä se kiteytettynä. Joulun aikoihin sit levätään hetki, eikö. Pliis? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ilmoittanut töissä, että voin tehdä koko joulun. :D

   Poista