maanantai 4. marraskuuta 2013

BUZZADOR: VILEDA

Pääsin mukaan Buzzadoroimaan Viledan erilaisia liinoja. Paketti tuli jo toissa viikolla ja nyt olenkin jo joitain ehtinyt testaamaan.


Paketissa tuli 
 • Vileda UNIVERSAL siivousliina
 • Vileda WINDOW ikkunaliina
 • Vileda PAD näytönpuhdistusliina
 • Vileda KITCHEN keittiöliina 2in1
 • Vileda BATH kylpyhuoneen sieniliina
Olen siivonnut hullun lailla kotiani. Äiti on tulossa viikon loppupuolella kylään. 

Aloitin keittiöstä. Vileda KITCHEN keittiöliina 2in1 osttautui todella hyväksi liinaksi! Kun toinen puoli on pehmeä ja toinen puoli hankaava sain todella hyvin pestyä asimerkiksi lieden. Vileda KITCHEN keittiöliina 2in1 oli todella iloinen yllätys. En nimittäin normaalisti halua keittiöön kamalan paksuja liinoja, koska keittiön bakteerit... Tämän liinan kuitenkin voi heittää hyvin pesukoneeseen.Seuraavaksi paketti aukesi Vileda BATH kylpyhuoneen sieniliinan osalta. Myönnän. Pettymys. Ihan kamala pettymys. Sieniliina on vielä paksumpi, kuin keittiöliina, mutta ei kuitenkaan niin paku, että se olisi varsinaisesti seini. Liinaa tuli käyttää nihkeänä ja näin oleen sitä oli jotenkin todella raskas käyttää. Pesin ammeen ja hanan. Loppuakohden oli hermo jo melko kireänä.Vileda PAD näytönpuhdistusliina avautui, kun oli aika puhdistaa televisio. Täppäriä, kun minulla ei ole. Liina yllätti. Eikä tällä kertaa positiivisesti puhdistin nimittäin 42 tuumaisen (hieman pölyttyneen) television ja liina teki niin, että se teki pölystä "matoja" jotka jäivät kiinni televisioon. Liina ei myöskään saa olla missään nimessä liian märkä.Vaikka ikkunani ovat ihan kamalassa kunnossa puhdistin Vileda WINDOW ikkunaliinan kanssa olohuoneen lasipöydän. Liina vaikutti hyvälle. Kahvikupinrenkaat lähtivät, kuin taikaiskusta.Vileda UNIVERSAL siivousliina oli hyvä yleisliina, jolla oli hyvä pyyhkilä kaikkia kodin pintoja. Ainakaan minun kodissani ei ole mitään sellaista mihin en liinaa uskaltaisi käyttää. 

Kampanjassa pyydettiin vertailemaan Viladan liinoja niihin siivousvälineisiin joita normaalisti käytän. No myönnän, että käytän kohtalaisen paljon kertakäyttöliinoja. Ihan siis hygienisyyden takia. Ne on niin helppoja käyttää ja sitten heittää pois. Omia selkeitä suosikkejani oli Vileda KITCHEN keittiöliina 2in1 ja Vileda WINDOW ikkunaliina. Keittiöliina sai pisteet hellävaraisesta hankaustehosta ja ikkunaliina kirkkaasta lopputuloksesta. Liinojen inhokki oli Vileda BATH kylpyhuoneen sieniliina. Ei vaan toiminut minulla. Kokemus liinoista jäi kuitenkin positiiviseksi. 


Tässä muutama mikrokuituliinojen etuja Viledan sivuilta:
Mikrokuidun etuja

 1. Mikrokuitu puhdistaa jopa ilman puhdistusaineita Vileda® liinojen mikrokuitu irrottaa likaa ja rasvaa sitoen ne erittäin tehokkaasti liinan mikroskooppisen pieniin kuituväleihin. Mikrokuitu puhdistaa niin tehokkaasti, ettei voimakkaita puhdistusaineita tarvita lainkaan.
 2. Mikrokuitu kuivaa tehokkaasti Mikrokuitutuotteissa on enemmän yksittäisiä kuituja ja siten enemmän ilmatilaa kuitujen välissä. Kun tuote kastellaan, ilmatilat täyttyvät nesteellä. Esimerkiksi Vileda WINDOW ikkunaliina imee kahdeksan kertaa oman painonsa verran nestettä. Mikrokuitu myös kuivuu nopeammin kuin luonnonkuidut.
 3. Mikrokuitu kuivaa tehokkaasti Viledan ultraohuesta mikrokuidusta valmistettujen WINDOW ikkunaliinan, PAD näytönpuhdistusliinan sekä UNIVERSAL liinan rakenne pitää muotonsa ja rakenteensa jopa erittäin vaativassa käytössä ja useissa konepesuissa. Niitä on myös erittäin helppoja käsitellä: liina taittuu, kiertyy ja se on helppo puristaa kuivaksi.
 4. Mikrokuitu on nukkaamaton ja nyppyyntymätön Viledan ultraohuesta mikrokuidusta valmistettujen WINDOW ikkunaliinan, PAD näytönpuhdistusliinan sekä UNIVERSAL liinan rakenne pitää muotonsa ja rakenteensa jopa erittäin vaativassa käytössä ja useissa konepesuissa. Niitä on myös erittäin helppoja käsitellä: liina taittuu, kiertyy ja se on helppo puristaa kuivaksi.
 5. Mikrokuitu on nukkaamaton ja nyppyyntymätön Viledan ultraohuesta mikrokuidusta valmistettujen WINDOW ikkunaliinan, PAD näytönpuhdistusliinan sekä UNIVERSAL liinan rakenne pitää muotonsa ja rakenteensa jopa erittäin vaativassa käytössä ja useissa konepesuissa. Niitä on myös erittäin helppoja käsitellä: liina taittuu, kiertyy ja se on helppo puristaa kuivaksi.
 6. Mikrokuidulla raidattoman puhdasta Mikrokuidun jälkeensä jättämät pisarat ovat niin pieniä, että ne eivät haihtuessaan jätä jälkiä. Näin lasi- tai vaikkapa rosteripinnoista tulee raidattoman puhtaita.
 7. Mikrokuitu kerää pienimmätkin pölyhiukkaset Kuiva mikrokuituliina sähköistyy ja sitoo tehokkaasti pienimmätkin pölyhiukkaset.
 8. Mikrokuitu on kestävä Laadukkaat mikrokuitutuotteet ovat oikein huollettuna erittäin pitkäikäisiä, joten ne tulevat käytössä edulliseksi.

Buzzadorina pääsen aika ajoin mukaan mielenkiintoisiin ja hauskoihin kampanjoihin, joissa saan ilmaiseksi tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide ja kerrotaan se myös eteen päin. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Buzzadorissa kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen eikä mihinkään kampanjaan ole pakko lähteä mukaan jos ei halua.

2 kommenttia:

 1. Voi hitsi, mä olen ihan unohtanut postata noista! Eikä huvittais kyllä yhtään nyt alkaa siivoamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuossa viikon verran vielä aikaa. :) Toisaaltaan ainahan voi siivota sen verran, että saa kuvat. ;)

   Poista