keskiviikko 9. lokakuuta 2013

ERO

Minulla on käsittääkseni aina ollut korkea moraali. Välillä se ajaa minut tilanteisiin jossa keskustelua käydään. Jotenkin tuntuu, että nykypäivän ihmisen moraalikäsitys on laskenut. Kaikki on saatava heti tai kaikki on vaan yksinkertaisesti saatava.
Tämä hieman kryptinen alkuteksti liittyy Nuijaan. vajaa kolme viikkoa eron jälkeen hän kehtaa ehdottaa salasuhdetta! Voi hyvää päivää. En oikein tiedä mitä sanoa. Siis en missään nimessä edes harkitse asiaa, mutta se sai taas ajattelemaan. Kaksi viikkoa sitten Nuija oli vielä niin fall in love ja nyt hän kehtaa ehdotella. Olen niin vihainen ja järkyttynyt. 
Pahinta koko asiassa on, että tämä tuntuu olevan täysin normaali tapa nykypäivä miehillä. Pari kaveria nimittäin on kertoneet samasta ilmiöstä. Toisessa tapauksessa ystäväni oli eronnut miehestä, joka sitten oli nopealla vauhdilla alkanut seurustelemaan uudelleen ja tehnyt sitten uuden naisen kanssa lapsiakin kaksin kappalein. Tämäkin pariskunta oli päätynyt eroon ja mies oli taas lähtenyt uuden matkaan. Jonkin ajan kuluttua mies oli kuitenkin ehdottanut lapsien äidille salasuhdetta. No tällä hetkellä ystäväni ex mies ja hänen lapsiensa äiti löysivät toisensa uudelleen ja elävät onnellisena elämänsä loppuun saakka... Tai ainakin ennen seuraavaa kriisiä.
Niin, kuin jonkun postauksen kommenttiin kirjoitin, elämäni miehet ovat jakautuneet kahteen leiriin eron jälkeen. Niihin, jotka menevät naimisiin ja saavat lapsia ja niihin jotka vinkuvat x ajan jälkeen takaisin. Luulin, että Nuija kuuluisi tuohon ensimmäiseen kategoriaan, mutta ei.
Minulla on hieman kaksijakoinen fiilis asiasta. Myönnän, että olen hieman otettu, että Nuija edes ehdottaa asiaa, koska se kertoo siitä, että hän on ajatellut minua tämän kahden viikon aikana ilmeisen paljonkin. Mutta toisaaltaan mikäli hän välittäisi minusta todella niin minä olisin se ensimmäinen ja ainoa nainen.

Eipä osunut napakymppiin taaskaaan.

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Nii. Eipä siihen oikein osannut mitään sanoa. :D

   Poista
 2. Yhdyn edelliseen. Voi hyvää päivää! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Itse päästelin mielipuolista naurua, kun en muutakaan osannut. :D

   Poista
 3. Siis on sillä otsaa! onneksi pääsi tuo urpilus takas ekologiseen kiertoon, etkä jäänyt hänen kanssa kompostoitumaan yhtään pidempään....siis mistä noita urpoja sikiää. Mutta usko pois, on niitä hyviäkin miehiä vielä..tai näin vakaassa parisuhteessa mä haluan ainakin uskoa. Zemppiä naiseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä alkaa oikeesti jo usko mennä... :/ Luulin nimittäin oikeesti, että Nuija on jotenkin erilainen...

   Poista