maanantai 7. lokakuuta 2013

DOLCE GUSTO

Kerroin jo joku aika sitten, että hurahdin Dolce Gusto Cirolo -keittimeen. Se olikin taas oma prosessi saada keitin kotiin. Hain viime viikolla yhden paketin pakettiautomaatista ja toisen paketin seuraavana päivänä postista. Hauskinta asiassa oli, että posti sijaisee Citymarketissa ja pakettiautomaatti Prismassa. On siis molempia suuria kannatettu nyt. :D
Kun kaikki paketit oli kotona, alkoikin miettiminen siitä, että mihin saa kaikki kahvikapselit. Keittiössä, kun ei ole ihan äkkiä tilaa 15 paketille. No, olen nyt piilotellut niitä ympäri keittiötä ja osa paketeista sitten vaan auki ja katselit kauniiseen purkkiin kahvikoneen viereen. Myönnettäköön, ettei purkki ole käytännöllinen vaikka kaunis onkin.

Huomasin myös pian, että Iittalan Hot Cool-kuumajuomalasit ovat täydelliset kahvikoneeseen! Niissä näkyy juoman kerrokset niin kivasti.
Ja niille jotka miettivät, että kuinka lihattoman lokakuuni nyt käy, kun juomissa on maitoa, niin ei mitenkään. En nimittäin ole juonut vielä, kuin teetä ja jääteetä. Tunkin kuvin joi ystäväni. Odottelen nyt, että jahka tämä kuu loppuu niin pääsen nautiskelemaan kaikista.

Kiinnostaisi tietää miten te muut guston omistajat? Onko laite turhake vai onko tullut tunne ettei ilma voi enää elää? 

2 kommenttia:

 1. Minä käytin keitintä alkuun päivittäin, mutta nykyisin keittelen sillä lähinnä viikonloppuisin päiväkahvit. Kesällä tuli tehtyä jääteetäkin koneella. Ei missään nimessä siis turhake ;)
  Mulla myös kapselit tuollaisessa tosi epäkäytännöllisessä isossa lasipurkissa:
  http://hanna-powderroom.blogspot.fi/2012/12/herra-gusto.html.
  Tosi kiva kaivella tuolta pohjalta haluamaansa kapselia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jääteetä minullakin nyt on koneesta tullut läpi, kun maito on tämän kuun pannassa. Itse juon kahvia niin vähän (tuskin ollenkaan), että silloin, kun kahvihammasta kolottaa on mukava saada hieman extraa kahviin.
   Mietin sitäkin, että jos laittaisin normaalin kahvinkeittimen ihan kokonaan pois. Jos sitten isompi porukka tulee kahville, niin onhan mulla santos keitin. :)

   Poista