lauantai 28. syyskuuta 2013

PELOTTAA

Voi olla, että menen taas turhan henkilökohtaiselle tasolle, mutta tänään tapahtui jotain sellaista mikä minulla on kova tarve saada jakaa.
Sain töissä paperihaavan kämmenpohjaan. Hyvin pian tämän jälkeen (surkeiden sattumusten summana) käteni oli taas veressä. Tällä kertaa ei omassani vaan sekaisin olevan narkomaanin veressä. Kaikki tapahtui sekunneissa. Aluksi en edes tajunnut asiaa, mutta pian aivoni taas toimivat...
Soitin pomolleni ja menin tämän jälkeen lääkäriin ja verikokeille. Hepatiitti C, HI ja jotain muita. Ne minulta otettiin.
Todennäköisyys tartunnalle on hyvin pieni. Enhän minä tiedä edes kantoiko henkilö tauteja. Mutta se on kuitenkin olemassa. Pelottaa. Myönnän. Pelottaa niin perkeleesti. Mieli sen tekee. Järki ymmärtää, että ei, mutta mielen mörökölli tekee tepposia kokoajan.
Pelästyin tilannetta aika hurjasti. En edes muista mitä lääkäri puhui tulevista kontrollikäynneistä. Tiedän, että ensimmäiset tulokset tulevat 7.päivä. Viimeiset puolen vuoden päästä. Täytyy kysyä, kun hän soittaa.

Mitä jos minulla kävi huono tuuri? Mitä jos tämä päivä on loppuelämäni ensimmäinen päivä?

6 kommenttia:

 1. tsemppiä <3 tiedän ton tunteen kun tunteet ja ajattelu menee hurjaa vuoristorataa pahinta kohtaloa kohti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Mieli on kyllä kumma kapistus.

   Poista
 2. Ou nou! :/ Voin vaan kuvitella miten ite hyppisin seinälle sun tilanteessa. Mutta toivon et kaikki menee parhain päin, tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nukkumisen jälkeen asiaa on helpompi käsitellä. Onneksi. Pelästyin eilen vaan ihan todella kovin.

   Poista
 3. Voi ei! Sulla on ollut nyt kamalasti vastoinkäymisiä. Ensin Nuija ja nyt tämä. Toivotaan, että selviät säikähdyksellä tästä. <3 Kunpa saisit jotain mukavaa ajateltavaa ja vähän ajatuksia pois tästä. Uskon, että tuon tiedon odottaminen on piiiiiiiitkä aika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nyt tuntuu potkivan. Enkä oikein tiedä mihin päin. :/

   Poista