torstai 19. syyskuuta 2013

IT IS A BIG

Muistatteko, kun kerroin taannoin, kuinka olin jo pikkutyttönä ihastunyt kettureppuun. Siis Fjällrävenin klassikkoreppu Kånkeniin. Tällä hetkellä reppuja on aivan joka puolella. Mihin vain silmänsä kääntää niin aina on kettureppu jossain. Repusta tuli minulle ehkä jopa ylitsepääsemätön pakkomielle. Minun oli pakko saada omani.
Alkuviikosta menin etsimään uusia työkenkiä. Samalla ihan pikkaisen halusin mennä haaveilemaan ketturepusta... En tiedä mikä siinä repussa on aina kiehtonut. Varsinkin jos reppu on jo hieman nähnyt elämää.
1 2 3. No kerranhan se vain kirpaisee. Tahdoin ehdottomasti yksivärisen repun. Keltaista ei ollut. Punaista harkitsin, mutta niin kuin voin arvata mustaanhan se sitten kääntyi. Reppuja oli myös muutamaa kokoa. Sellainen ihan pieni, normaali, big ja läppärireppu. Mallailin sen normaalikokoisen ja big kokoisen välillä pitkään. Normaali olisi klassikon kunkku, mutta big näytti selässäni paremalle sekä mietin myös käytännöllisyyttä niin, että isompaan mahtuisi myös tietokone. Isoa reppua puolsi myös pienet pehmukkeet olkaimissa. Köyhdyin 89 euroa. Mutta on se hieno!
2 kommenttia: