keskiviikko 18. syyskuuta 2013

BACK IN BUSINESS

No niin. Hiljaiselo olkoon nyt loppu. Kone tuli takaisin huollosta. En voi kieltää ettenkö olisi nauttinut pienestä blogilomasta, mutta pieni narsisti sisälläni haluaa kuitenkin jakaa sitä mitä elämässäni tapahtuu. Blogiloma on ollut todellinen, koska en ole edes teidän blogejanne käynyt lukemassa. Mitä teille kuuluu? Kertokaa ihmiset! Huomasin myös sen, että joku näki tilaisuutensa tulleen ja päätti jättää minut. Nyyh. No toivottavasti saame kuitenkin jatkossa ainakin muutaman uuden lukijan lisää. :)
Mitä kuukauden aikana on sitten tapahtunut? No, eipä juuri mitään. Kaikki siis soljuu omaa uomaansa eikä suuria myrskyjä ole ollut. No, yhtä lukuunottamatta...
Olosuhteiden pakosta jouduimme Nuijan kanssa pitämään hieman lomaa toisistamme. Minä toin Lontoosta vuosituhannen keuhkoputkentulehduksen ja heti, kun minä paranin Nuija sai oman syysflunssanssa. Tämä sai aikaan sen ainoan myrskyn. Suuri ikävä sai itkemään. Tunne oli aika sanoin kuvaamaton tavatessamme. Ensin olin innoissani, sitten vihainen, jonka jälkeen itkin enkä olisi halunnut hetken loppuvan ollenkaan. Nuija oli hetken hieman hämillään tilanteesta (niin kuin minäkin), mutta ymmärsi yskän ja kertoi kuinka ikävä hänelläkin oli ollut. Aika mukava hetki sitten lopulta.
Mutta kertokaas mitä blogimaailmassa on nyt IN ja mikä on OUT? Tekeekö kukaan enää avokaadopastaa?

Tyypit, mul o ollu ikävä teit!

8 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin! Oma blogini on tällä aikaa täyttynyt vaan kuumista miehistä ja kaikesta hömpästä muutenkin. Mutta olen sitä mieltä, että kuumia miehiä ei ole koskaan liikaa. ;)

  VastaaPoista
 2. Welcome back! Mulla oli jo ikäväinen <3
  Ai niin, saatoin mainita sut taannoin yhdessä postauksessa: http://littlebigthings-littleb.blogspot.fi/2013/09/vastauksia-kysymyksiinne-part-1.html

  VastaaPoista
 3. Ha haa. Tostako toi mun kävijäpiikki johtu. :D Mutta miks sitä on kysytty? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa se! :D Vastaus oli kyllä ihan obvious, mitä tohon muutakaan olis voinu vastata :D

   Poista
 4. Mikä ihana asia, että olet taas takaisin <3 Tervetuloa! Mulla on blogi käynyt kanssa hiljaisemmalla, kun töitä on ihan hirmusti, mutta ei anneta sen häiritä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä, että on töitä. Mutta huono meille. :(

   Poista