perjantai 9. elokuuta 2013

SUURI YLLÄRI VAI PELKKÄ KUPLA

Sain eilen kohtalaisen hämmentävän viestin Nuijalta noin klo 7 jälkeen. (Taustana kerrottakoon, että olen siis lähdössä sinne Lontooseen yksin).


Viesti meni näin: Olis kyllä kiva lähtee sinne Lontooseen sun kanssa.
Juu olisihan se ollut kiva, mutta kysyessäni Nuijaa seuraksi matkalle sain kuulla ettei aika ollut sopiva, koska hän on menossa Tukholmaan eikä Lontoon reissu ollut nyt oikein taloudellisestikaan mahdollista.
Vastasin Nuijalle, että olihan se sääli, mutta voisimme miettiä uutta matkaa tammikuussa, kun on loma ja veronpalautukset ovat tulleet.
Nuija kyseli tämän jälkeen kuinka menisin Tampereelle ja mihin hotelliin lopulta päädyin, kuinka menen Victoriaan... Tämä saikin minut miettimään... Nuijan käytös oli todella omituinen! Oliko Nuija järjestämssä vuosisadan yllätystä? Mitä jos lentoasemalta löytyy sittenkin tuttu naama? Olisihan tuo ehkä maailman romanttisin ele, mutta toisaaltaan olen suunnitellut koko matkan itselleni... Olisin molemmissa tapauksissa onnellinen. Tietenkin olisi parasta, jos Nuija tulisi mukaani, mutta toisaaltaan matkustaessa yksin saa tehdä mitä haluaa.
En halua kysyä suoraan, koska en halua pilata yllätystä jos yllätys on tulossa. Jännitän matkaa aika tavalla suoraan sanottuna, mutta nyt sain vielä tupla jännityksen tämän ajatuksen myötä.

Kävin pitkästä aikaa eilen sushilla. Kaunista ruokaa on niin kaunis syödä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti