maanantai 12. elokuuta 2013

MENOVINKKEJÄ LONTOOSEEN


Näen lentokoneista unta... Ja matkasta Tampereelle. Tutkin karttoja. Perjantaihin on pitkä aika, eikä se aika kulu. Kävin vaihtamassa tänään rahaakin. Tajusin, että kävin ensimmäistä kertaa elämässäni vaihtamassa rahaa ennen matkaa. Sen on aina ennen hoitanut joku muu.
Nyt kuitenkin toivonkin teiltä lukijoilta jotain menovinkkejä. Jotain sellaisia paikkoja, joita ei perus matkaoppaassa välttämättä löydy. Paikkoja, jotka ovat koskettaneet jollain tasolla tai missä ehdottomasti kannattaa käydä. Ajatteli kyllä käydä myös näitä ihan perus matkakohteita läpi ainakin muutamia, mutta kuulisin mielelläni myös Teidän vinkkejä.
Ja kertokaahan myös omat metronkäyttövinkit. ;)

7 kommenttia:

 1. Oletko pelkästään Lontoossa vai haluatko mennä möys pidemmälle? jos on hyvä sää niin hienon näköisiä rantoja löytää Brightonista ja Bournemouthista (joihin on noin 1-2 tunnin matka junalla Lontoon keskustasta). Myös Southamptonissa voi vierailla Titanic museossa ja sieltä pääsee Jerseyn saarelle joka näyttää lähes etelä-Euroopalta. Lontoon keskustassa on 19 punnan yöajelubusseja jotka kiertää nähtävyydet läpi. Buckingham palatsi on myös varmaankin vierailemisen arvoinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaa ei ole montaa päivää niin katsotaan mitä ehditään. :) Yöajelubussit kuulostaa kyllä kivoilta. Kiitos tästä vinkistä. :)

   Poista
 2. Lontoossa onkin paljon näkemistä, kuningattaren palatsi, Harrods on jo itsessään nähtävyys, museot ja Madame Tussaudsin vahakabinetti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Palatsia ja Harrodsis odotan jo kuumeisesti molempia. :)

   Poista
 3. Suosittelen ostamaan Travelcardin, jolla saat matkata sitten mielesi mukaan, eikä tarvi miettiä yksittäisiä matkakuluja. Metrolla matkustaminen on helppoa, siitä vaan aina etappi kerrallaan eteenpäin. Ja apua kannattaa kysyä, jos siltä tuntuu, varmasti sitä apua helposti saat. Ja käytä kohteliaasti paljon sanaa please! :D

  Noita kiertoajeluita miettisin muutamaan kertaan, tietty niistä näkee vilaukselta the paikat, jos ei halua lähteä erikseen niissä käppäilemään, mutta ite suosin kyllä omatoimista metroilua ja paikkojen näkemistä paremmin kuin äkkiä lasin takaa. :)

  Tsekkaa mieluummin vaikka ilmaiset kävelykierrokset oppaan kanssa, joissa näkee varmasti huomattavasti enemmän ja kuulee asioita syvemmin, ja maksukin on usein vapaaehtoista. Kierroksia on eri teemoilla. Ja se palatsi ei kyllä säväyttäny mua mitenkään erityisesti... :D ja mun paras vihje on se, että joka puolelta löytyy paljon mielenkiintosta nähtävää ja koettavaa, mikä EI maksa Madame Tussaudsin -kabinetin tapaan. Ja syö currya ja käy pienissä pubeissa, älä niissä jotka löytyy jostain turistikaduilta.

  Ja kiitos ihan v*tusti, nyt tuli niiiin ikävä Englantiin. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässähän tuli paljon hyviä vinkkejä... :)

   Poista
 4. Multa ei heru vinkkejä kun en oo käyny, mutta sitten toivotankin oikein hyvääja antoisa matkaa <3. nauti ja hanki meille joskus tulevaisuudessa Londoniin matkaaville hyviä vinkkilöitä <3

  VastaaPoista