tiistai 27. elokuuta 2013

BLOGI TELAKALLE

Kyllä. Blogi tulee olemaan hiljainen seuraavan kuukauden. Syynä tietokoneen emolevyn hajoaminen. Koneen korjaaminen kestää noin 4 viikkoa. Mahtavaa! Onneksi kone ei ollut niin rikki, että tiedostot olisivat hävinneet.

Voin kertoa. Harmittaa!!!

8 kommenttia:

 1. Noi voihan paska! :( Onneksi tiedostot kuitenkin säilyi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Onneksi takuuta on 2 viikkoa jäljellä (käsittämätön mäihä). Muuten olis tullu hieman turhan kallis paukku... Hinta arvio 500-600... Harmi vaan, että takuun vuoksi kaikki kestää... :/

   Poista
  2. Aika satumainen mäihä kyllä! Meikäläisen vehkeet poksahtaa aina sen 2vko takuun päättymisen jälkeen :/
   No, onneks on puhelin, saathan sä sillä päivitettyä blogia kuitenkin :)

   Poista
  3. No joo periaatteessa kyllä, mut kyllähän tuo vähän nihkeää on. Toisaaltaan tulen kyllä päivittämään puhelimella jos jotain niin suurta tapahtuu... :)

   Poista
 2. Ai saakeli että säikähin, et meinaat lopettaa kokonaan, huh. Tosi ikävä juttu tää, mutta onneksi tiedostot ovat tallessa huh huh! Mahtava zägä. Nyt sit kun saat konees takas, ni kaikestä bäkapit. Pitää otta aitellekin hops heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ulkoset kovalevyt on ollu kyllä kovassa käytössä... Nyt vaan esim juuri Lontoon kuvia en ollut vielä ehtinyt laittamaan. Naantalissa on todella mukava, nopea ja edullinen (riippuen tietysti viasta) korjausliike, kun SL data. Aikaisempi kone on ollut siellä huollossa myös. Aikaisemmasta koneesta meni kovalevy kahdesti ja toisessa liikkeessä kesti 2 viikkoa ja hinta 180€. SL data 2 päivää ja 50€. Sama vika!!! Tänään korjausarvio kesti 4h!!!! Oikeasti! Arvion hinta 25€, kun esimerkiksi sen kameran korjauksen hinta arvio oli toisessa liikkeessä tietenkin 58€... Ihan mahtava paikka ja todella ystävällinen palvelu! :)
   Ette te musta vielä pääse. :) Mutta myönnettäköön, että tauko tekee myös hyvää... Josko sit uudella traivilla taas jatkettais. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Soitin tänään huoltoon... Noin 2 viikkoa vielä! No ehkä tää tästä... Oikeestaan aika vapauttavaa olla ilman konetta...

   Poista