keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

YLLÄRI

Toin kesälomanatkalta Nuijalle Bad taste bears - Valentino -avaimenperän. Olimme puhuneet nalleista aikasemmin ja nyt kun sellainen sattui kohdalle kaupassa ajattelin muistaa häntä, koska Nuija oli muistanut minua kivalla tavalla ennen kesälomaani. Monien joukosta lahjaksi valokoitui Valentino, koska muut sarjan nellet ovat kyllä nimensä veroisia...
Ollessani eilen Nuijan luona huomasin, että hän on ottanut avaimenperän käyttöön. Nuija käy salilla ja nyt riippulukkoa koristi Valentino. Ajattelin nimittäin, että Nuija pitäisi lahjaa ällönä ja se hukkuisi kirjoituspöydänlaatikkoon, mutta olin iloinen, että näin ei käynyt. Kyllähän Nuja oli saanut asiasta kuittiakin kaveriltaan, mutta Nuija oli vaan todennut, että oli saanut sen tärkeältä henkilöltä. (Tuolloinhan juttumme oli niin tuore vielä, ettemme halunneet kamalasti huudella). Oli mukavaa kuulla myös se.
Olihan tämä postaus nyt aina oodi Nuijalle, mutta olin jotenkin niin iloisesti yllättynyt. En malttaisi millään odottaa enää lauantaita, kun lähdemme ensimmäiselle yhteiselle automatkalle! :)

6 kommenttia:

 1. Hei, osaisitko neuvoa että miten saa sivupalkkiin ton Seuraa blogilistalla -jutun? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä on ikan kamasti aikaa, kun tein sen, mutta koitan väsätä sulle ohjeen niin odotteleppa hetki. :)

   Poista
  2. Olet varmaan kirjautunut jo tuonne blogilista.fi sivustolle.
   Valitse sieltä Omat tiedot siitä kirjaudu ulos tekstin vierestä vasemmalta. (Sivuston oikealla yläreunassa).
   Näet siinä sitten oman blogisi tiedot. Paina tekstiä lisätiedot. Näet nyt tarkemmat lisätiedot blogistasi ja kanavat joihin olet blogisi liittänyt. Sivun oikealla puolella löytyy tekniset tiedot ja sen alapuolella Tarkista heti ja Seuraa -napit -painikkeet. Valitse Seuraa -napit.
   Tämän jälkeen näkyy nappeja muutama. Valitse se jonka haluat ja kopioi koko koodi alla olevasta laatikosta.
   Tämän jälkeen mene bloggerin hallintapaneeliin ja valitse Ulkoasu. Ulkoasusta riippuen jossain lukee: lisää gadget. Klikkaa sitä ja saat valikoitua kohdan jossa lukee HTML/JavaScript. Valise se ja lisää koodi joka sinulla on jo kopioituna. Sitten vaan tallenna ja nappula ilmestyy sivupaneeliin.

   Kuulostaa kamalan vaikealta, mutta ei ole. :) Voin kyllä tehdä kuvallisen ohjeenkin. :)

   Poista
  3. Teen kuvalliset ohjeet. Hetki menee. :)

   Poista
  4. Onnistuin jo noilla sun kirjallisilla ohjeilla, kiitos ihan tuhannesti!! :)

   Poista