tiistai 16. heinäkuuta 2013

SATKUN PUDOTUS

Tässä pieni kertomus siitä mitä ei kannata tehdä. Olin valokuvaamassa kuvaamassa lomalla. Säädin valoja ja olin jättänyt kameran TV-tasolle. Kun kuvan oton aika oli, nappasin kameran enkä huomannut, että hihna oli jäänyt TV-tason kulman alle. Kamera oli korkeintaan 40 cm irti lattiasta, kun mätkähti... En ole KOSKAAN aikaisemmin tiputtanut kameraa. Koskaan! No, kamerassa ei ulkoisesti näyttänyt olevan mitään vikaa ja se toimi edelleen joten kuvaaminen jatkui. 

Muutamia viikkoma myöhemmin kävimme kamerasuran kanssa Seilissä. Matkaan lähdimme kirkkaana ja aurinkoisena päivänä vanhalla perinnelaivalla. Itseasiassa samalla valivalla, jolla myös viime vuonna matkasimme.


Koska päivä oli niin kirkas, moni otti jyrkkien varjojen välttämiseksi salamalla kuvia. Itse en ihan kamalasti käytä kameran omaa salamaa, koska mielestäni se ei anna kovin kaunista valoa. Halusin kuitenkin koittaa, koska muutkin teki niin...


No, hain kameran eilen korjauksesta. Salama ei toiminut. Kameran pudottaminen 40 cm korkeudesta tuli maksamaan aika tarkkaan sata euroa. Hitto. Ihan oma vika! Ja vaikka en salamaa juuri käytäkään niin ärsyttäähän se, ettei salama toimi. Ja olihan se muutenkin pakko viedä huoltoon, koska enhän minä näe onko kamera vioittunut sisältä muuten. No, huolto oli puhdistanut ja päivättänyt kameran. Hyvä niin. Sain nimittäin tänään kuulla yhdestä kohtalaisen suuresta projektista, johon tarvitsen kameraa. No siitä tuonnenpana mikäli homma toteutuu... :)

2 kommenttia:

  1. No onneksi vaan satku, eikä ihan koko kamera. Ikävää kuitenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneks sellanen kotivakuutus joka olis sen korvannu...

      Poista