keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

RISTIRIITAISUUS


Joudun käymään tänään apteekissa, koska kärsin ilmeisesti magnesiumin puutteesta. Eilen aamuna, kun veti suonta niin kovin jalasta, ettei olekaan ennen nähty. Luulinkin, että jalkani vaan tahtoo lähteä muusta kehostani irti. Koska kipu oli täysin infernaalinen, enkä todellakaan halua kokea sitä enää uudelleen, syön nyt ainakin hetken Diasporalia. Lueskelin purkkia kotona ja huomasin pienen ristiriitaisuuden... Heh.

6 kommenttia:

 1. Moikka! Lisäsin sut mun blogin blogilistalle, eihän haittaa?
  Instagrammistakin löysin sut. Kivoja kuvia siellä. :)
  Niin ja tuo ristiriitaisuus... Välillä miettii, että kuinka aivot narikassa ihmiset kirjoittavat noita tekstejä?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No moikka moi! :)
   Ei tietenkään haittaa! :) Pitääkin käydä katsomassa sun blogi. :)
   Huomasinkin, että aloitit mun seuraamisen instagramissa. Kiitos siitä. Heti kyllä aloin seuraamaan sua takas, koska utelias kovasti olen. :D
   Mä olen alkanu lukemaan noita lääkkeiden papereita ihan silkasta mielenkiinnosta virheitä kohtaan. Näin netissä joskus niin hauskan tuotesisällön, että mietin voiko se todella olla mahdollista... Meni siis jotekin niin, että ainesosat oli suomeksi ja sitten ruotsiski ja jossain siellä välissä oli sulkeissa teksti, että tarkista mikä (joku sana) on ruotsiksi... Ihan käsittämätöntä että se on mennyt läpi. :D

   Poista
 2. Mietin tuossa, että makeutusaineita on myös luontaisia (luonnosta saatavia) eli tässä ei ole vissiin käytetty keinotekoisia makeutusaineita vaan luontaisia. Voisko olla näin??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se niin taisi olla, mutta olisihan tuon voinut fiksumminkin kirjoittaa tuohon... :)

   Poista
 3. Kyllähän toi vähän hämää, kun ensin lukee ettei sisällä ja sitten sisältääkin. Voisi olla, että sisältää luontaisia makeutusaineita jos ne on niitä :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitähän se. Nimeltään sorbitoli.

   Poista