lauantai 27. heinäkuuta 2013

MATKAA ODOTELLESSA


Seitsemän yötä ja auto starttaa kohti Vaasaa. Odotan ihan kamalasti, että pääsen pois näistä kuvioista edes hetkeksi. Töissä kun on ollut kohtalaisen hektistä pomon ollessa lomalla. Odotankin siis, että maanantai ja ihana vastuuton vapaus alkaa.
Kiertelimme Nuijan kanssa tänään kaupungissa etsien Vaasan sankarille lahjaa. Vaikka kutsussa olikin että lahjarahat baaritiskille niin mielestäni on silti kiva jotenkin muistaa. Tosin tässä tapauksessa sankari olisi ihan varmasti toivonut, että olisi lahjat jäänyt ainakin meidän kohdalla tosiaan ostamatta. ;) Teen postauksen lahjasta myöhemmin, koska tiedän, että henkilö ainakin joskus käy selailemassa tätä blogia.
Lahja ei siis löydy ainakaan kuvasta. Ei siis Turun tautia maustettuna kanervalla tai Ruissalon rauhaa pullossa. Ja se mitä kuvassa ei näe sai minut huvittumaan todella. Nimittäin Aito Aurajoen vesi...En tiedä onko kyseiset tuotteet turhinta ikinä vai hauska kesälahja. Saatan kallistua kuitenkin jälkimmäiseen mikäli eivät kovasti yleisty.

2 kommenttia:

  1. Mä olin jo varma pelkästä kuvasta, että tossa se mun lahjani sitten on... :D :D Turha näköjään sanoa, että ei lahjoja, koska kaikki tuntuu tuovan niitä kumminkin! ;) Ette sitte valita mulle, että synttärit vei kaikki rahat! :D

    VastaaPoista