perjantai 12. heinäkuuta 2013

KUTSUMATON VIERAS

Nyt on todistettu, että minä en ole ainoa, joka sekoittaa asuntoani. Asunnossani kävi nimittäin tässä viikolla kutsumaton vieras...
Huomioitakoon tässä kohtaa, että asun viidennessä kerroksessa. Siis viidennessä! Olen täälläkin hieman valitellut sitä, että asuntoni on todella kuuma. Nyt, kun kovimmat helteet on ainakin tällä erää hellittänyt voinkin pitää parvekkeen ovea auki... Kuumuudesta johtuen olen pitänyt yhtä pervekkeen ikkunoista auki ja tehnyt pieniä rakoja lasien väliin, jotta parvekkeella olisi edes joskus pieni tuulenvire. Tässä siis taustatiedot tapahtuneelle.
Kävin eilen töiden jälkeen vanhempieni luona ja palattuani kotiin naapurin "Seppo" tulikin kiireesti minua vastaan ja kysyi oliko minulla parvekkeella punainen lankakerä? Hieman kummissani vastasin myöntävästi ja "Seppo" pyysi minua mukaansa takapihalle.

Kuvan orava ei liity tapahtumaan.
Takapihalta löytyikin yllätys. Parvelleeni ikkunanraosta tuli kirkkaan punaista villalankaa, jonka toinen pää oli puun, pensaan, toisen puun, kiven, kolmannen puun ja itseasiassa ihan kaikkien takapihan puiden ympärillä. Näky oli aika moinen, kun ottaa huomioon, ettei sitä lankaa mitenkään ihan vähän ollut.
Orava oli käynyt myös sisällä ja pudotellut hieman tavaroita pöydiltä. Ei mitään vahinkoa varsinaisesti kuitenkaan.

Mutta myönnän, oli aika jännä fiilis, kun tajusin luonnon tulleen näin lähelle... :D

4 kommenttia:

 1. No hui! Saisin niiiiin slaagin! Mut melkoisen näppärä orava ollut kun tollaset kuvioinnit tekassu langalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sitä minäkin mietin... Seinää pitkin viidenteen kerrokseen ja ihan älyttömästi lankaa mukaan. "Seppo" jutteli, että orava oli aika kauan touhuillut ja harmitteli ettei hänellä ollut kameraa koska oli ollut aika näky kuulemma... :D

   Poista
 2. Heheheh, tää oli kyllä aivan kerrassaan hauska pikku uutinen. Siin on ollu kunnon survivor orava, loikannu sun lankakeran kanssa parvekkeelta ja sen jälkeen ilakoinut pitkin pihoja :D. Meille jos orava tulis sisään niin se olisi kyllä entinen hyvin nopeasti. Vaan meil on kyllä verkot tuuletusikkunoissa ja parvekelasit tiukasti kiinni :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se oli noin puolet vieny pihalle mut puolet oli vielä parvekkeella. :D Eikä se lanka siis ollut poikki vaan kulki parvekkeelta alas... :D Se oli niin hämmentävää!!!
   Juu hyvä, että teillä on verkot... Ja pakkokin olla kissojen vuoksi... :)

   Poista