keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

JA UUSI HAHMO ON

Uusi hahmo saakoon nimeksi Nuija. Ei siksi, että hän olisi Nuija, mutta... No, saanen selittää...
Lähdimme Nujan kanssa "exteporee" laivalle. Tai no niin... Ei ehkä niin extemporee... Olihan siitä ollut puhetta ja kerran ollaan seisottu terminaalissa, kun molemmat luuli toisen hoitaneen liput. Voin kertoa - kumpikaan ei ollut hoitanut lippuja. No, 1.7 kymmentä vaille 8 soitin Siljalle ja kysyin olisiko hyttejä aamulaivaan vapaana, koska kaksi henkilöä olisi risteilemään lähdössä. Nuija käyttää Sammakon tapaan nuuskaa, joten se oli oikeastaan koko matkan tarkoitus. No, hytti löytyi, joten kello soimaan hirvittävän aikaisin ja mars matkaan!
Laivalla otimme pienet unet ennen suuria seikkailuja. Sitten kiertelimme laivaa ja pakoitin Nujan kanssani BINGOON! No, rahaa ei kumpikaan saanut, mutta loppu arvonnassa voitin TAAS. (En ole kertaakaan lähtenyt tyhjin käsin laivabingosta (ei sillä, että sitä muuten pelaisinkaan). No pullo laivan omaa kuoharia... Ihan jees.


Bingon jälkeen menimme kannelle ja halusin meistä kivan yhteiskuvan... Nuija pelleili joka kuvassa ja itseasiassa kuvista tuli todella hauskoja. Varsinainen nuija ja tosi nuija liikenteessä. Enkä edes tiedä kumpi on kumpi... Siitä siis tulkoon nimi uudelle hahmolle.


Matka solui mukavasti. Teimme ostoksia ja pelasimme jonkin verran. Rulettia... Mitäpä muuta. Ihan kivasti tuli voittoakin panokseen nähden. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti