maanantai 17. kesäkuuta 2013

TERVEISIÄ VAASASTA

Terveisiä Vaasasta! On ollut ihan mahtava seikkailu tää reissu. Olen huomannut, että koko kesän teema on ollut hieman sellainen "mene ja tee". Ja niinhän minä menen. Voin kertoa, että Suomi ei ihan kamalan suuri ole. Savosta Pohjanmaalle ajaa noin 5h. Varsinainen kulttuurishokki. ;) Vaasassa minulle on "opas". Hyvä ystäväni, joka osaa näyttää mielenkiintoisia kohteita.

Esimerkiksi


Raippaluodon silta joka onkin sitten suomen pisin silta! Ja korkea, kuin mikä! Katselimme kahvilasta, kuinka ihmiset kävivät sillalla ongella ja naureskelimme sitä, että mikäli kalaa tulee, ehtivät ympärillä lentävät kalat nappaamaan saaliin matkalla.

Toiselle kohteelle pääsyä olinkin sitten odottanut lähes koko kesän. Tunistatteko?Kyllä se on Strömsön kartano! Olen siis käynyt Strömsössä. :D Tästä tulen varmastikin tekemään vielä uudemman päivityksen. Ihan mahtava paikka vaikka ei ollutkaan nyt auki auki.

Viimeisenä on pakko näyttää yksi kuva.


Tämä on kuva ystäväni alaovelta. Hauskan asiasta tekee se, että tuo tiilihässäkkä pensaan takaa on Vaasan vankila! Yövyn siis vain kymmenien metrien päässä suljetusta vankilasta, jossa on piikkilankaa ja koko setti mikä vankilaan kuuluu. Melko jännää!

Kuullaan taas! Tää lähtee nyt katselemaan kraatereita. :)

2 kommenttia:

 1. Ai vaasassa kalat lentää ;D hihi. Ihanaa retkeilyhebkeä! Go girl,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis Raippaluodon sillalta on vetee varmaan sen 20 metriä (ellei yli) niin jos kalastaja saa kalan niin kyllä aika nopiaan saa saalistaan nostella ylos, kun lokit pyörii kokoajan ympärillä... :)
   Ja joo henkilökohtainen roadtrip jatkuu. :)

   Poista