perjantai 28. kesäkuuta 2013

MITÄ HEILLE KUULUU NYT

Kerroin eilen blogini saavan toivottavasti pian uuden hahmon. Hahmosta puhuminen on vielä hieman turhan aikaista, mutta siitä tuli mieleen sellainen juttu, että blogissanihan on seikkaillu aikojen saatossa useita hahmoja, jotka sitten myöhemmin jäänyt pois. Mitä heille kuuluu siis nyt?

V pidempiaikainen hahmo, jonka seillaillut päättyi suureen petokseen
V palasi vaimonsa kanssa yhteen. En tiedä mikä heidän suhteensa laatu oli todellisuudessa meidän suhteemme aikaan, mutta nyt ainakin he elää onnellista perhe-elämää. Hyvä niin ja toivottavasti V enää hötkyile.

K henkilö johon olin haksahtanut jo ennen blogin aloittamista, mutta hän seikkaili aina aika ajoin lähinnä S:n seurana
K on nykyään (taas) isä. Isäksi hän tuli tämän kuun alussa. Lapsen äidin kanssa hän ei kuitenkaa enää ole yhdessä. Käsittääkseni K oli pettänyt lapsensa äitiä ja lapsen äiti ei anteeksi antanut. K ei jäänyt aikailemaan vaan löysi rinnalleen uuden naisen. Oli hassu hetki, kun kävin ostamassa K:n uudelta naiselta äitini syntymäpäivälahjan. Minun niin teki mieli ravistaa naistaja ja sanoa painokkaasti, että "lähde vielä kun voit"... No jäi tekemättä.

S hahmo joka sai pääni ajoittain kovinkin sekaisin
S on käsittääkseni suhteessa ja elää aika samanlaista elämää mitä aikaisemminkin. En siis ole varma, koska S on ehdottomasti fb hehkuttaja ja nyt ei minkäänlaista suhdehehkutusta ole ollut pitkään pitkään aikaan... Minun ajatukseni S:sään on hälvennyt... Aika tekee tehtävänsä. S on mukava kaveri. Ei muuta.

P henkilö jonka seikkailut sai alkunsa työpaikaltani
P on parisuhteessa ja asuu nykyään naapurissani... No ei ihan naapurissani vaan tuossa muutaman kymmenen metrin päässä... :D Olenkin useasti miettinyt, että alkaisin hettämään säännöllistä iltalenkkiä. Hyvä lenkki menisi juuri sopivasti P:n talon edestä... Toisaaltaan olen miettinyt, että se voisi näyttää kevyen säälittävältä... Toisaaltaan... Kyllähän P tietää missä minä asun...

Sammakko - no Sammakko on Sammakko
Sammakko on viimeisin hahmo, joka on blogistani kadonnut. Kyllä me Sammakon kanssa ollaan yhteyksissä en voi kieltää, mutta voi olla, että tämän uuden (vielä nimettömän) hahmon myötä yhteydenpito jää vähemmälle.

Olikos vielä muita? :D Paljon tähänkin blogiin on hahmoja mahtunut... :D Ja uutta hahmoa odotellessa... :)

Päivtys: Jotta katkaisen väärinkäsitykseltä siivet minä en ole raskaana!!!  Eräs lukija, kun pyysi asiantiimoilta selvitystä... :D

2 kommenttia:

  1. Tää oli aika hauska katsaus :D! Vaan odotan innolla uuden hahmon tarkempaa kuvausta <3. Rakkauden kesä 2013

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnes nää kaikki ei oo ihan tältä kesältä... :D Odotan itsekin, että uudessa hahmossa olisi jotain mistä saataisiin kiva bloginimi. :)

      Poista